Laat uw geld renderen

In ons land staan miljarden euro’s op spaarboekjes die amper iets opbrengen en toch durven velen de stap naar een belegging niet wagen. Is beleggen dan te ingewikkeld, tijdsrovend en risicovol? Er bestaan heel wat vooroordelen rond beleggen maar daar zou u zich wel eens in kunnen vergissen. Op maat van uw eigen mogelijkheden kan er haast à la carte een beleggingsplan opgesteld worden zodat dit ook voor u haalbaar wordt. Het is altijd het goede moment om te beginnen met beleggen. Dus begin vandaag!

Een exclusieve oplossing voor uw vermogen
Heeft u in de loop der jaren een mooi bedrag opgebouwd of erfde u onlangs een grote som geld? Delegio van AXA-bank biedt een compleet en exclusief aanbod waarbij u op een eenvoudige manier, samen met experts, uw projecten kan realiseren en uw financiële toekomst en die van uw dierbaren kan optimaliseren. Op maat van uw mogelijkheden en de risico’s die u wil en kan nemen, wordt een exclusief, transparant en overzichtelijk aanbod voorgesteld. Elke strategie vereist een specifieke aanpak, u belegt immers niet op  dezelfde manier als uw buurman. De gekozen strategie wordt zorgvuldig geselecteerd en samengebracht in een Delegio-Privilege-portefeuille van fondsen die in België alleen  beschikbaar zijn via AXA-bank en geselecteerd werden op basis van de jarenlange ervaring van AXA Investment Managers.

Bied uw vermogen wat het verdient
Hoe zeker bent u van een comfortabel inkomen wanneer u met pensioen bent? Of hoe zorgt u ervoor dat uw partner en erfgenamen na uw overlijden zo min mogelijk financiële  zorgen hebben? Het nadenken over deze prangende vragen is alvast een uitstekend begin. AXA Bank biedt daarvoor oplossingen zoals de ondersteuning voor uw nalatenschap,  extra inkomsten uit uw beleggingen en ondersteuning in de plannen die u of uw kinderen willen realiseren. Met Delegio profiteert u van een exclusief aanbod dat aan al uw  financiële behoeften tegemoet komt.

Beleggingsadvies op maat
Bij Zakenkantoor Gorris kan u rekenen op professioneel beleggingsadvies en gaan we samen op zoek naar een beleggingsplan dat is afgestemd op uw behoeften, uw plannen op  korte en lange termijn, uw budget en de mate van het risico dat u bereid bent te nemen. Op die manier heeft u steeds een kwalitatief alternatief voor uw spaargeld.

Zakenkantoor Gorris, AXA bank- en kredietagent
Boudewijnlaan 41C, Heist-op-den-Berg
T 015 24 80 44
www.zakenkantoorgorris.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Lingerie Ria

Lingerie, badmode, nachtkleding, ... Bij Lingerie Ria in hartje Putte vind je een overweldigende keuze voor alle maten en alle leeftijden. Bovendien word je er deskundig en persoonlijk begeleid zodat je de beste keuze maakt.

lees meer

Decomundo

Decomundo is de specialist in het realiseren van je interieur en het bemeubelen van je terras.

lees meer

Lapperre Hoorcentrum

Hoorcentrum Lapperre staat voor hoorkwaliteit voor het leven. In uw Lapperre hoorcentrum neemt de audioloog de tijd om naar u te luisteren en samen de oplossingen te overlopen. Zo kunnen we uw gehoor optimaal beschermen en u opnieuw laten genieten van het plezier om goed te horen.

lees meer

Hoorcentrum Aerts

Hoorcentrum Aerts staat garant voor de beste hooroplossingen op maat. U kan er vrijblijvend terecht om uw gehoor te laten testen en informatie te vergaren over de best mogelijke opties om uw gehoor te verbeteren en te beschermen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier