Een laadpaal bij je thuis

Rijd je elektrisch? Dan wil je je wagen liefst zo veilig en efficiënt mogelijk thuis opladen. Laden aan een publieke laadpaal is immers een pak duurder en geef toe, het is ook gewoon praktisch om thuis de auto te kunnen inpluggen en ’s ochtends met een volle batterij te kunnen vertrekken. Met een stroomkabel kan dit via het normale stopcontact maar het is veiliger om een laadpaal te installeren. Deze laatste is niet alleen veiliger, de laadsnelheid ligt ook een pak hoger. GVL-Technics kan de installatie van zo’n laadpaal in orde brengen en sluit deze aan op uw elektriciteitssysteem. Bovendien kunnen zij je ook informeren over slimme oplossingen voor het gebruiksgemak.

GVL-Technics
Kasteelstraat 2d, Heist-op-den-Berg
015 25 76 72
www.gvl-technics.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Gunter Bosmans

Kasseien - Kleiklinkers - Natuursteen - Recuperatiesteen … Gelegd of voor de doe-het-zelver

lees meer

Brilcenter

Naast een ruim gamma optische brillen, zonnebrillen of sportbrillen van allerlei kwaliteitsmerken is Brilcenter ook gespecialiseerd in contactlenzen.

lees meer

Leonidas

Wat is er lekkerder dan een overheerlijke praline bij de koffie? Chocolade past perfect bij alle kleine en grote momenten in het dagelijks leven en al zeker in de vorm van een praline uit een stijlvol gouden doosje van Leonidas!

lees meer

Speciale promoties Check het hier