Sonneschotpad

Nooit werd er meer gewandeld dan het afgelopen jaar en dat is geen slechte evolutie. Wandelen is goed voor zowat alles dus hoe meer je de buitenlucht intrekt, hoe beter. Voor wie van al dat wandelen niet genoeg kan krijgen zet KWB Zonderschot eind dit jaar het Sonneschotpad in de kijker, een fikse wandeling van een 10-tal kilometer. Misschien een leuk alternatief om tijdens de feestdagen eens een frisse neus te halen?

Dorpswandeling
Zonderschot (‘Sonneschot’) zou zijn naam danken aan het feit dat de gronden hier onder het ancien regime ‘gemene’ of gemeenschappelijke gronden waren waarop iedereen zijn dieren mocht zeggen  ‘zonder schot’, vrij van alle belasting dus. Het Sonneschotpad leidt je over een afstand van 10,3 km doorheen het Heistse gehucht. De wandeling is toegankelijk voor rolstoelen en kinderwagens, op de  moeilijk toegankelijke plaatsen wordt een variant voorzien.

Met een kerstsfeertje
Al in 1989 werd de dorpswandeling doorheen Zonderschot uitgestippeld door KWB Zonderschot en dit eindejaar wordt ze opnieuw in de kijker gezet. Tussen 13 december 2020 en 6 januari 2021 wordt ze  extra bewegwijzerd en tijdens de wandeling kan je een kerstverhaal lezen of een liedje meezingen.

Sonneschotpad
13 december 2020 - 6 januari 2021
AFSTAND: 10,3 km - verkorte routes mogelijk: 2,4 km / 3,5 km / 6,8 km / 7,7 km
STARTPUNT: Zonderschot - O.L.V. Koningin van de Vredekerk, Withofstraat 2

Respecteer steeds de Coronaregels:
Houd afstand, wandel met max. 4 personen en hanteer de nodige hygiënemaatregelen

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Bike Center

Racefietsen, mountainbikes, sporthybride fietsen, elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen of plooifietsen. Bij Bike Center vind je een fiets voor elk terrein en kan je ook terecht voor allerhande toebehoren zoals kledij en fietsonderdelen.

lees meer

Mijn gezonde voeding

Diëtiste en voedingsdeskundige

lees meer

Floral

Een fleurig boeket of een leuk plantje voor jezelf of om cadeau te doen? Spring gerust even binnen bij Floral en kies je favoriete bloemen uit.

lees meer

De 46

U kan er genieten van (h)eerlijke Franse en Italiaanse keuken. De gerechten worden volledig zelf bereid met verse,hoogwaardige kwaliteitsproducten. De pasta's en pizza's kunnen ook afgehaald worden.

lees meer

Speciale promoties Check het hier