Danskriebels

Wil zoon- of dochterlief naar de dansles of heb je zelf zin om te dansen? Bij Danscentrum Movere kan je kindje al vanaf 3 jaar terecht voor de eerste stapjes in de danswereld maar ook tieners en volwassenen zijn welkom. Modern, streetdance, klassiek ballet, peuter-, kleuter en kinderdans, G-dans, … je krijgt steeds les van een gediplomeerd en ervaren team en op jouw niveau. Beginner of gevorderd, iedereen krijgt de kans om zijn danskwaliteiten te ontwikkelen op eigen tempo. Bij Movere wordt op woensdag ook zumba gegeven. De danslessen gaan door in de Sporthal in Heist-op-den-Berg en in de lagere school in Wiekevorst. Kom gerust naar één van de gratis proeflessen van 1 t/m 7 september en wie weet krijg je de danskriebels wel te pakken.

Danscentrum Movere
0472 22 43 94 (Nathalie)
www.danscentrummovere.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Kovéra

Bij Kovéra vind je keukens, badkamers en kasten op maat en dat in alle mogelijke stijlen en materialen. Onder het motto 'klant is koning' wordt elk project gemaakt volgens de wensen, de smaak en ruimte van de klant.

lees meer

AVN Projects

AVN is als elektrotechnisch installatiebedrijf actief op vlak van elektriciteit, domotica, beveiliging, beeld en klank en staat steeds garant voor een professioneel eindresultaat.  

lees meer

Bike Center

Racefietsen, mountainbikes, sporthybride fietsen, elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen of plooifietsen. Bij Bike Center vind je een fiets voor elk terrein en kan je ook terecht voor allerhande toebehoren zoals kledij en fietsonderdelen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier