Zakenkantoor De Bie, op zoek naar dynamische collega's

Een ongeluk komt nooit gelegen maar valt helaas niet altijd te vermijden. Een goede verzekering is daarbij één zaak … maar wat als die goede verzekering nu eens gecombineerd wordt met een uitstekende service? Ben jij diegene die die service kan bieden? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Verzekerd van een uitstekende service
Zakenkantoor De Bie heeft meer dan 30 jaar ervaring als erkend verzekeringsmakelaar en biedt u een brede waaier verzekeringsproducten aan. Dankzij de samenwerking met verschillende verzekeringsmaatschappijen kunnen we steeds de beste oplossing bieden voor het te verzekeren product. Onze uitdaging is om elke dag opnieuw op zoek te gaan naar de meest gunstige prijskwaliteitverhouding voor zowel particuliere klanten als KMO’s en om u, onze klant, zo goed mogelijk bij te staan.

24u / 24u, 7 dagen op 7
Een probleem? U kan Zakenkantoor De Bie telefonisch bereiken altijd bereiken met al uw vragen. In nood moet men immers op zijn makelaar kunnen rekenen. Voor ons  staat de klant centraal, altijd. Wij bieden u graag een kwalitatieve en persoonlijke begeleiding. Zo wordt elk schadegeval, of het nu kleine of grote schade betreft, met de nodige zorg behandeld. Dankzij onze doeltreffende opvolging realiseren wij een vlotte afhandeling van uw schadedossier.

Check-up van uw verzekeringen
Weet u of de verzekeringen die u de voorbije jaren heeft afgesloten nog beantwoorden aan uw huidige levenssituatie? Wil u weten of uw inboedel verzekerd is tegen diefstal,  welke autoverzekering u best afsluit wanneer uw kinderen met de auto leren rijden en of uw brandverzekering wel de correcte waarde van uw huis dekt? Wanneer we  verzekeringspolissen analyseren merken we vaak dat de risico’s niet altijd op de juiste manier gedekt zijn en dat kan problemen opleveren in geval van schade. Zakenkantoor  De Bie doet vrijblijvend een check-up van uw verzekeringen. Een juiste waardebepaling is immers belangrijk voor iedereen. Op die manier komt u niet voor onaangename verrassingen te staan wanneer u beroep wil doen op uw verzekering.

VACATURES
Voor versterking van ons team zijn wij op zoek naar full-time (m/v)
1 ADMINISTRATIEF BEDIENDE
1 COMMERCIEEL MEDEWERKER

TAKEN
opmaken en het beheren van contracten naar klanten en maatschappijen voor het verzorgen van schadebeheer en commerciële activiteiten

PROFIEL
Je bent een gemotiveerd iemand met een commerciële ingesteldheid die nauwkeurig en zelfstandig kan werken met zin voor sociale omgang, je hebt ervaring in de  verzekeringssector en kent het verzekeringspakket BRIO?

INTERESSE?
Stuur je cv naar Carl De Bie: carl@zdb.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Leonidas

Wat is er lekkerder dan een overheerlijke praline bij de koffie? Chocolade past perfect bij alle kleine en grote momenten in het dagelijks leven en al zeker in de vorm van een praline uit een stijlvol gouden doosje van Leonidas!

lees meer

Schoenen Valérie

Damesschoenen van maat 35 tot 42, accessoires & handtassen

lees meer

De Cavalerie

In de loungy eet- en drankgelegenheid De Cavalerie kan je terecht voor een drankje, een snelle hap of uitgebreide maaltijd met zicht op het domein of de pistes van de manege. Op het terras is het leuk vertoeven in de zomer maar je geniet er ook van het eerste lentezonnetje of de nazomerzon.

lees meer

Brilcenter

Naast een ruim gamma optische brillen, zonnebrillen of sportbrillen van allerlei kwaliteitsmerken is Brilcenter ook gespecialiseerd in contactlenzen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier