Bescherm je gsm of smartphone

We gebruiken onze smartphone al lang niet meer alleen om te bellen of berichtjes te sturen. Tegenwoordig is het ook onze bron aan informatie, een fototoestel, een betalingsmiddel, … Omdat we onze smartphone niet meer kunnen missen voelt het dan ook als een regelrechte ramp als we hem op de grond laten vallen of nog erger, in het water. Om ervoor te zorgen dat je zorgeloos op weg kan gaan is er allerlei bescherming voor je gsm en smartphone voor handen. Bij ACS worden  alle accessoires uitvoerig getest, milieuvriendelijk geproduceerd en de goede werking van het toestel wordt gegarandeerd.

Dus wat denk je? Toch maar eens informeren naar een glasbeschermer, een waterdicht hoesje of een veilige magnetische bevestiging zodat je smartphone niet door  de auto geslingerd wordt?

ACS
Eugeen Woutersstraat 38C, 2220 Heist-op-den-Berg
T 015 24 33 70

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Het Derde Bedrijf

Brasserie en Theatercafé Het Derde Bedrijf is gevestigd in CC Zwaneberg. Het is de ideale plaats om te genieten van een lekkere snack, maaltijd of drankje, zowel binnen als buiten op het fantastische terras met zicht op het Cultuurplein.

lees meer

De Studio

Of je je nu goed in je vel wil voelen, gewoon aan je conditie of figuur wil werken of je wil voorbereiden op een sportprestatie. Bij De Studio ben je op de juiste plaats. Tijdens de individuele workout sessies en groepssessies ga je steeds terug naar de basis op zoek naar meer fysieke, mentale en emotionele energie.

lees meer

De Hoofdzaak - Pruikeninstituut

De Hoofdzaak is echter meer dan alleen een kapsalon en onderscheidt zich misschien nog het meest met hun oplossingen voor kleine of grote haarproblemen. Samen met u gaan ze op zoek naar een passende oplossing want haarproblemen verschillen van persoon tot persoon.

lees meer

Decomundo

Decomundo is de specialist in het realiseren van je interieur en het bemeubelen van je terras.

lees meer

Speciale promoties Check het hier