Fiets in het zicht

Een helm met geïntegreerde verlichting … de Lumos fietshelm, verkrijgbaar bij Bike Center, is de eerste slimme fietshelm en biedt een elegante oplossing voor je veiligheid en zichtbaarheid op de fiets. En waarom zouden er ook geen functionele mogelijkheden toegevoegd kunnen worden aan een helm? Als je toch een helm op hebt, dan kan dit toch net zo goed aangeven welke richting je uit moet of dat je remt, toch? Daarom kan je via een draadloze afstandsbediening aan het stuur de ingebouwde richtingaanwijzer bedienen en weet de helm ook wanneer je remt zodat de achterlichten automatisch oplichten. Met deze helm trotseer je veilig het drukke verkeer.

Bike Center
Lostraat 3C
2220 Heist-op-den-Berg
T 015 230 225

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Bosmans Slaapcomfort Center

Wie goed slaapt is gezonder, energieker en opgewekter. Bij Bosmans Slaapcomfort vind je een enorm aanbod slaapsystemen, hoofdkussens, dekbedden en bedtextiel.

lees meer

't Spinnewiel

't Spinnewiel is de ideale plek om even halt te houden voor, tijdens of na een wandeling langs de Nete. Je geniet er aan de gezellige, authentieke hoeve van een drankje, hapje of uitgebreid diner.

lees meer

AVN Projects

AVN is als elektrotechnisch installatiebedrijf actief op vlak van elektriciteit, domotica, beveiliging, beeld en klank en staat steeds garant voor een professioneel eindresultaat.  

lees meer

Chris Scheirs

Op zoek naar iets lekkers om vanavond te eten of naar een smakelijk menu voor uw feest? Bij Chris Scheirs kan je dagelijks terecht voor kwalitatieve producten en ook voor de catering van uw feest bent u er aan het juiste adres.

lees meer

Speciale promoties Check het hier