Fiets in het zicht

Een helm met geïntegreerde verlichting … de Lumos fietshelm, verkrijgbaar bij Bike Center, is de eerste slimme fietshelm en biedt een elegante oplossing voor je veiligheid en zichtbaarheid op de fiets. En waarom zouden er ook geen functionele mogelijkheden toegevoegd kunnen worden aan een helm? Als je toch een helm op hebt, dan kan dit toch net zo goed aangeven welke richting je uit moet of dat je remt, toch? Daarom kan je via een draadloze afstandsbediening aan het stuur de ingebouwde richtingaanwijzer bedienen en weet de helm ook wanneer je remt zodat de achterlichten automatisch oplichten. Met deze helm trotseer je veilig het drukke verkeer.

Bike Center
Lostraat 3C
2220 Heist-op-den-Berg
T 015 230 225

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

F&S Projects

Bij F&S ben je aan het juiste adres voor de houten binnen- en buitenafwerking van je woning. Houten vloeren, binnendeuren, terrassen of projecten op maat, ... er is geen project te zwaar.

lees meer

Elektro Van Dessel

Al vele jaren is Elektro Van Dessel verdeler van huishoudtoestellen (klein en groot), kachels en bijverwarming. Je vindt er een uitgebreide keuze, krijgt vakkundig advies en de perfecte naservice zodat je er terecht kan voor de aankoop, plaatsing en onderhoud van uw toestel.

lees meer

Lingerie Christiann

Een mooi lingeriesetje, een opvallende bikini, stijlvol badpak of homewear? Bij Lingerie Christiann in de Bergstraat kies je voor de stijl die het best bij jou en je figuur past zodat je je extra vrouwelijk kan voelen.

lees meer

Skinfit

Hoogkwalitatieve sportkleding. Geweldige natuurbelevenissen en intensieve lichaamservaring inspireerden dit hoogkwalitatieve merk om de perfecte functionele kleding te vervaardigen zodat het aangenaam sporten en bewegen is in de vrije natuur.

lees meer

Speciale promoties Check het hier