Christina, always music

Bij Radio Christina stem je dagelijks af op een flinke portie leuke muziek en sterk regionale info. We blijven druk in de weer om onze luisteraars elke dag opnieuw toffe nieuwtjes van dichtbij en een unieke muziekmix voor te schotelen.

Online en digitaal luisteren
Net zoals de meeste radio’s wordt de focus wat verlegt naar het online en digitale platform. Streaming en DAB+ zijn voor velen misschien nog wat onbekende, technische termen maar deze methoden om naar de radio te luisteren zullen de komende jaren stilaan de traditionele FM-band gaan vervangen. Digitaal is de weg en daaraan zijn we achter de schermen druk aan het werken.

Band met de luisteraars
Al sinds 1980 is Christina een vaste waarde in het regionale radiolandschap en dat door een leuke mix van toffe muziek en regionale weetjes. Naar de radio luisteren heeft enerzijds een ontspannend karakter maar heeft anderzijds ook een informatieve functie. Zo kom je er heel wat te weten over allerhande activiteiten en gemeentelijke informatie. Die sterke binding vinden we als lokale radio erg belangrijk en blijven we in de toekomst ook hoog in het vaandel dragen. Ook met onze adverteerders werken we al jaren op een vertrouwde manier samen. Voor hen zijn we als radio een sterke commerciële troef en je hoort Christina dan ook in heel wat bedrijven en winkels weerklinken.

iedereen beroemdiedereen beroemdiedereen beroemdiedereen beroemd

Christina in ‘Iedereen Beroemd’

Enkele weken geleden kwam de tv-ploeg van het VRT-programma ‘Iedereen Beroemd’ naar Heist-op-den-Berg. Je kent het reportagemagazine dat elke weekdag wordt uitgezonden tussen het journaal van 19 uur en Thuis vast en zeker. In dit ontspannende programma staat Jan met de pet centraal en je kijkt er naar echte, volkse verhalen. Voor de rubriek ‘lokale radio’ kwamen ze terecht bij Radio Christina. Er kwamen een aantal actuele items aan bod die vanuit de Radio Christina-studio aangekondigd werden. Zo werd er een bezoekje gebracht aan de ijsbaan met zijn spekgladde ijs, aan het maïsdoolhoof waar het heerlijk verdwalen is, aan de tekenacademie waar ze op zoek zijn naar nieuwe naaktmodellen om op papier, doek, … te vereeuwigen en aan het radiomuseum bij Remy. Een kort maar pittig stukje televisie! Heb je het gemist? Geen nood, je kan het fragment online herbekijken op www.facebook.com/RadioChristina en we plaatsten enkele sfeerbeelden in het fotoboek.

Wil je mee radio maken?
Radio Christina is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om op hobbyniveau mee te werken. Wil je presenteren, heb je techniek in je vingers of een vlotte pen om mee te werken aan de website en de social media? Neem dan zeker even contact men ons op via jean-paul@christina.be.

Beluister Christina nu ook online op www.christina.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Bosmans Slaapcomfort Center

Wie goed slaapt is gezonder, energieker en opgewekter. Bij Bosmans Slaapcomfort vind je een enorm aanbod slaapsystemen, hoofdkussens, dekbedden en bedtextiel.

lees meer

De Vier Bollekes

Bij De Vier Bollekes kan je terecht voor allerlei lekkernijen en de zoetste geschenken. Fan van chocolade, ambachtelijke zoetigheden en delicatessen? Niet zo'n zoetebek? Dan vind je vast wel iets in het assortiment originele pasta's, oliën, thee, likeuren of andere heerlijkheden.

lees meer

Asian Kitchen

Prikkel je smaakpapillen met de Oosterse keuken van Asian Kitchen of proef van de overheerlijke, kraakverse sushigerechten. Er is voor elk wat wils!  

lees meer

Lekka Lekka

Lekkere ijsjes in verrassende, uitgebreide smaken.

lees meer

Speciale promoties Check het hier