Garage Wuyts, uitstekende service

De moderne en goed ingerichte infrastructuur in combinatie met een onberispelijke service maakt dat u bij Garage Wuyts aan het juiste adres bent. Op zoek naar een nieuwe wagen? In het aanbod Hyundai of Isuzu-wagens vindt u vast en zeker een wagen die voldoet aan al uw wensen.

Uitstekende service
Een vriendelijk onthaal, deskundig advies en een persoonlijke service. Bij Garage Wuyts in Beerzel wordt u op een gemoedelijke manier geholpen aan een uitstekende prijs-kwaliteit. Of u nu langskomt voor de aankoop van een nieuwe wagen, problemen met de wagen of een check-up voor u op vakantie vertrekt? Telkens wordt er tijd gemaakt voor u. Om te beantwoorden aan de hedendaagse normen is de werkplaats voorzien van de laatste nieuwe technologieën. Zo kan uw wagen in  optimale omstandigheden nagekeken worden zodat u steeds zorgeloos en veilig de baan op kan.

Isuzu D-MAX           Isuzu D-MAX
Isuzu is geen gewoon automerk maar een bedrijfswagenconstructeur met enkel pick-ups en vrachtwagens. De ideale basis dus voor een sterke, solide pick-up. De D-MAX koppelt de legendarische betrouwbaarheid van Isuzu aan een ongekend niveau van veiligheid, comfort, milieuvriendelijkheid en stabiliteit. Deze pick-up levert uitmuntende prestaties op de weg en offroad, met of zonder lading
Hyundai’s topmodellen      

i10

  i10
De Hyundai i10 is niet groot, wel groots in uitstraling en prestaties. Naast een buitengewoon ruim interieur herbergt deze wagen ook de grootste bagageruimte in zijn klasse. De zelfverzekerde uitstraling, ondersteunende technologie en oog voor detail zorgen voor een superieure rijervaring.
i20  

i20
De polyvalente i20 is met zijn handige kofferruimte de ideale wagen om mee op vakantie te gaan. Alles aan de Hyundai i20 is oogverblindend en comfort wordt er gecombineerd met vooruitstrevende veiligheidsuitrustingen en gesofisticeerde technologieën voor een aangename en veilige rijervaring.

Kona  

Kona

De Kona, een compacte SUV, wordt gekenmerkt door de meest verfijnde technologie. De SUV-ervaring wordt versterkt door onder andere de verhoogde zitpositie die de zichtbaarheid en het rijcomfort verhoogt en de optionele vierwielaandrijving die de rijeigenschappen en de wegligging verbetert. Kortom, in de Kona worden stijl en prestaties moeiteloos gecombineerd.

Tucson N-Line   Tucson N-Line
De Tucson N-Line, Hyundai’s SUV met uitgebreid package is beter dan ooit. Het stoerdere, atletische design wordt gecombineerd met een indrukwekkend comfort, een heleboel nieuwe, slimme technologieën en de recentste rijhulpsystemen. Neem plaats en geniet van het verfij

Meer info over Garage Wuyts

Berlaarbaan 10, Beerzel
T 015 75 61 27
www.garagewuyts.com

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Decomundo

Decomundo is de specialist in het realiseren van je interieur en het bemeubelen van je terras.

lees meer

De Bollekeshoef

KINDERBOERDERIJ - STAL - HAPJE & DRANKJE

lees meer

HV Interieur

HV Interieur brengt met zijn raam-, vloer- en muurdecoratie kleur in huis! Met speelse dessins, eigentijdse accessoires en sprekende kleuren waait er een frisse wind door uw interieur. Genoeg stof tot inspiratie!

lees meer

Bike Center

Racefietsen, mountainbikes, sporthybride fietsen, elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen of plooifietsen. Bij Bike Center vind je een fiets voor elk terrein en kan je ook terecht voor allerhande toebehoren zoals kledij en fietsonderdelen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier