Ideale geschenken voor communie- en lentefeestjes

De lente komt eraan … de periode van het jaar waar er traditiegetrouw heel wat communie- en lentefeestjes op het programma staan. Nog op zoek naar inspiratie om je verlanglijstje te vullen of kreeg je al een uitnodiging en ben je er nog niet uit welk cadeau je gaat kopen? New Van Heukelom weet je zeker te inspireren! Naast school- en kantoormateriaal hebben ze hier immers ook allerlei leuke spulletjes om cadeau te geven.

Schitterende hebbedingetjes
Een mooie vulpen of balpen, toffe sleutelhangers, stijlvolle mappen, bureaulampjes die je bureau opvrolijken, hippe laptop- en tablettasjes, … Het zijn maar enkele leuke cadeau-ideetjes die op de verlanglijstjes kunnen verschijnen.

Een laptop of tablet
Voor de communie- of lentefeesten van leerlingen van het zesde leerjaar is een laptop altijd een leuk geschenk. Ideaal om de middelbare schoolcarrière aan te vatten! Vaak vragen de feestvarkens centjes om te sparen voor een laptop en gelijk hebben ze. Voor laptops en tablets maar ook voor alle computertoebehoren zoals adapters, printers, allerlei kabeltjes, … kan je terecht bij New Van Heukelom.

Een leuk extraatje is dat je bij New Van Heukelom ook terecht kan voor al je hardware- en softwareproblemen. Een team van ervaren technici in eigen huis lost problemen op een vlotte manier op en dat op een zo kort mogelijke termijn. Bovendien kan je hier ook komen aankopen wanneer je jouw computer elders kocht.

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

DE BIE | creative communication

DE BIE | creative communication is uw partner in communicatie. Drukwerk, kranten, magazines, radio, televisie of online media, ... We mixen onze expertise en die van jou graag tot één bruisende communicatiecocktail!

lees meer

Twice As Nice

Bij Twice as Nice vind je leuke juwelen aan leuke prijzen. De collectie wordt voornamelijk gekenmerkt door juwelen in zilver en staal en er is zelfs een collectie speciaal voor mannen.

lees meer

In de Ster Mode

Op zoek naar iets nieuws? Houd je ervan mooi gekleed te gaan? Casual of chique, maar altijd volgens de laatste trends? Bij In de Ster Mode ontdek je stijlvolle en gevarieerde collecties.

lees meer

Het Derde Bedrijf

Brasserie en Theatercafé Het Derde Bedrijf is gevestigd in CC Zwaneberg. Het is de ideale plaats om te genieten van een lekkere snack, maaltijd of drankje, zowel binnen als buiten op het fantastische terras met zicht op het Cultuurplein.

lees meer

Speciale promoties Check het hier