Ideale geschenken voor communie- en lentefeestjes

De lente komt eraan … de periode van het jaar waar er traditiegetrouw heel wat communie- en lentefeestjes op het programma staan. Nog op zoek naar inspiratie om je verlanglijstje te vullen of kreeg je al een uitnodiging en ben je er nog niet uit welk cadeau je gaat kopen? New Van Heukelom weet je zeker te inspireren! Naast school- en kantoormateriaal hebben ze hier immers ook allerlei leuke spulletjes om cadeau te geven.

Schitterende hebbedingetjes
Een mooie vulpen of balpen, toffe sleutelhangers, stijlvolle mappen, bureaulampjes die je bureau opvrolijken, hippe laptop- en tablettasjes, … Het zijn maar enkele leuke cadeau-ideetjes die op de verlanglijstjes kunnen verschijnen.

Een laptop of tablet
Voor de communie- of lentefeesten van leerlingen van het zesde leerjaar is een laptop altijd een leuk geschenk. Ideaal om de middelbare schoolcarrière aan te vatten! Vaak vragen de feestvarkens centjes om te sparen voor een laptop en gelijk hebben ze. Voor laptops en tablets maar ook voor alle computertoebehoren zoals adapters, printers, allerlei kabeltjes, … kan je terecht bij New Van Heukelom.

Een leuk extraatje is dat je bij New Van Heukelom ook terecht kan voor al je hardware- en softwareproblemen. Een team van ervaren technici in eigen huis lost problemen op een vlotte manier op en dat op een zo kort mogelijke termijn. Bovendien kan je hier ook komen aankopen wanneer je jouw computer elders kocht.

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Guy Mariën

Guy Mariën is gespecialiseerd in elektriciteit, verlichting en domotica en daarom ook de ideale partner wanneer u nood heeft aan deskundig lichtadvies. In de toonzaal vind je de meest gerenommeerde merken.

lees meer

Chris Scheirs

Op zoek naar iets lekkers om vanavond te eten of naar een smakelijk menu voor uw feest? Bij Chris Scheirs kan je dagelijks terecht voor kwalitatieve producten en ook voor de catering van uw feest bent u er aan het juiste adres.

lees meer

Lekka Lekka

Lekkere ijsjes in verrassende, uitgebreide smaken.

lees meer

In de Ster Mode

Op zoek naar iets nieuws? Houd je ervan mooi gekleed te gaan? Casual of chique, maar altijd volgens de laatste trends? Bij In de Ster Mode ontdek je stijlvolle en gevarieerde collecties.

lees meer

Speciale promoties Check het hier