Think New ... Think Volkswagen

Het autosalon in Brussels Expo is volop aan de gang, traditiegetrouw de periode bij uitstek waarop automerken uitpakken met allerlei nieuwigheden. Zo ook Volkswagen die rijplezier vooropstelt. Het doel … een bestuurder moet zich in de wagen even goed thuis voelen als thuis. Daartoe werd een hele reeks technologieën ontwikkeld die je bijstaan en tegelijkertijd bijdragen aan jouw comfort, veiligheid en rijervaring.

Technologie tot uw dienst
Een voetganger die plots de baan oversteekt of die je door bepaalde omstandigheden niet zag aankomen, de voetgangerdetectie herkent voetgangers op de rijweg en waarschuwt de bestuurder tijdig met een geluidssignaal, een visueel alarm en een korte remstoot.

De 4MOTION biedt vierwielaandrijving zoals het hoort en herkent in een fractie van een seconde de verschillende soorten terrein op basis waarvan de kracht tussen voor- en achteras en de wielen van elke as optimaal verdeeld wordt.

Verder kan je nog rekenen op allerlei Assist-technologie die het rijden alleen maar comfortabeler maakt. Met de Front Assist wordt in de mate van het mogelijke een kop-staartaanrijding vermeden door middel van verschillende preventieve maatregelen. Achteruitrijden met een aanhangwagen is zelfs voor ervaren bestuurders een hele uitdaging. Met de Trailer Assist is dat voorgoed verleden tijd. De Park Assist is het parkeerhulpje bij uitstek en parkeert je wagen haast automatisch. En de Traffic Jam Assist tenslotte analyseert het verkeer voor de wagen, helpt je door automatisch te sturen, te remmen en te versnellen.

Motoren van de toekomst, nu al verkrijgbaar
Nieuwe brandstoffen en technische innovaties moeten verplaatsingen economischer en ecologischer maken. Wedden dat je altijd het soort motor vindt dat perfect aansluit bij je rijgewoontes? Zo kan je vandaag al kiezen voor een mobiliteitsoplossing van morgen.

Kies bijvoorbeeld voor een motor op aardgas en sla twee vliegen in één klap. Niet alleen liggen de brandstofprijzen zo’n 30 tot 40% lager, ook de CO2-uitstoot ligt beduidend lager.

Ook motoren op benzine of diesel hebben de weg gevonden naar een milieuvriendelijke mobiliteit, althans als je kiest voor de BlueMotion Technology. De benzinemotoren laten een opvallende energie-efficiëntie optekenen en combineren dit met een uitzonderlijk lage CO2-uitstoot. De langeafstandsrijders kiezen nog altijd het beste voor de TDI, koning van de lange afstand, die de ideale balans gevonden heeft tussen kracht, koppel en een laag verbruik.

Of wat dacht je van elektrisch rijden? De Plug-inhybride, die een elektrische motor combineert met een benzinemotor, biedt een dynamische en efficiënte rijstijl. Deze wagens kunnen bovendien rechtstreeks opgeladen worden aan een gewoon stopcontact. De volledig elektrische wagens staan dan weer voor ‘zero emission’ tijdens het rijden en zetten prestaties neer die gelijkwaardig zijn aan thermisch aangedreven voertuigen.

Meer weten?
Garage Verschaeren

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Zakenkantoor De Bie

Een ongeluk komt nooit gelegen maar vormt helaas een vast onderdeel van het dagelijks leven. Een goede verzekering is daarbij een zaak, maar wat als daar ook nog een uitstekende service bij kwam?

lees meer

L'air et L'eau

Weg met zorgen en stress na een heerlijke relaxmoment in de sauna of jacuzzi. L'air et L'eau is thuis in wellness! Je vindt er gegarandeerd een sauna voor binnen of buiten, een jacuzzi, warmtepomp of outdoor living artikelen van gekende merken om thuis heerlijk te relaxen. Een weldaad voor zowel je mentale als fysieke weerbaarheid!  

lees meer

Radio Christina

Al sinds 1980 is Christina een vaste waarde in het regionale radiolandschap en dat door een leuke mix van toffe muziek en nieuwtjes van dichtbij. Je kan Radio Christina nu ook online en digitaal beluisteren.

lees meer

Gunter Bosmans

Kasseien - Kleiklinkers - Natuursteen - Recuperatiesteen … Gelegd of voor de doe-het-zelver

lees meer

Speciale promoties Check het hier