Origineel speelgoed voor puur plezier

Het moet gezegd … Elfjes en Draken, het speelgoedwinkeltje in de Bergstraat is drakensterk in speelgoedwerk! Ben je nog op zoek naar origineel speelgoed voor onder de kerstboom? Vergeet hier dan zeker niet even halt te houden voor een uniek geschenkje. Wedden dat je wat leuks vindt? Naast allerlei puzzels, babyspeelgoed, houten speelgoed en poppen kan je er snuisteren tussen leuke portemonneetjes, juwelendoosjes en andere hebbedingetjes. Je vindt er ook knutselsets en pareltjes voor de creatievelingen die vooral bij de meisjes weer erg populair blijken te zijn. Voor de jongens zijn de modelbouwsets en radiografisch speelgoed zoals een auto of quadcopter dan weer in trek.

Nog een leuke tip om koude winteravonden door te brengen … Bij Elfjes en Draken vind je een erg leuk aanbod gezelschapsspelletjes om te spelen met het hele gezin of met vrienden!

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

DE BIE | creative communication

DE BIE | creative communication is uw partner in communicatie. Drukwerk, kranten, magazines, radio, televisie of online media, ... We mixen onze expertise en die van jou graag tot één bruisende communicatiecocktail!

lees meer

Skinfit

Hoogkwalitatieve sportkleding. Geweldige natuurbelevenissen en intensieve lichaamservaring inspireerden dit hoogkwalitatieve merk om de perfecte functionele kleding te vervaardigen zodat het aangenaam sporten en bewegen is in de vrije natuur.

lees meer

Brilcenter

Naast een ruim gamma optische brillen, zonnebrillen of sportbrillen van allerlei kwaliteitsmerken is Brilcenter ook gespecialiseerd in contactlenzen.

lees meer

Paul De Preter

Keiharde kwaliteit is de specialiteit van Paul De Preter. In hem vindt u de ideale partner voor al uw realisaties met vloeren, wandtegels, badkamerrenovaties, natuursteen, enz...    

lees meer

Speciale promoties Check het hier