Origineel speelgoed voor puur plezier

Het moet gezegd … Elfjes en Draken, het speelgoedwinkeltje in de Bergstraat is drakensterk in speelgoedwerk! Ben je nog op zoek naar origineel speelgoed voor onder de kerstboom? Vergeet hier dan zeker niet even halt te houden voor een uniek geschenkje. Wedden dat je wat leuks vindt? Naast allerlei puzzels, babyspeelgoed, houten speelgoed en poppen kan je er snuisteren tussen leuke portemonneetjes, juwelendoosjes en andere hebbedingetjes. Je vindt er ook knutselsets en pareltjes voor de creatievelingen die vooral bij de meisjes weer erg populair blijken te zijn. Voor de jongens zijn de modelbouwsets en radiografisch speelgoed zoals een auto of quadcopter dan weer in trek.

Nog een leuke tip om koude winteravonden door te brengen … Bij Elfjes en Draken vind je een erg leuk aanbod gezelschapsspelletjes om te spelen met het hele gezin of met vrienden!

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Boexstaens Optiek

U wil toch ook het beste voor uw ogen? Bij Boexstaens Optiek kan je terecht vooreen uitgebreide keuze brillen, zonnebrillen en kinderbrillen maar ook voor lenzen.

lees meer

Cosmedics

Huid, laser en licht expertisecentrum.  Unieke samenwerking met Prohairclinic voor al je vragen over huid, lichaam en haar.

lees meer

Maris Natuursteen

Enorme voorraad - Snelle levering - Scherpe prijzen - Eigen vakkundige plaatsingsdienst

lees meer

Garage Wuyts

Op zoek naar een wagen voor particulier gebruik, een bestelwagen of een compacte truck? In het aanbod Hyundai of Isuzuwagens vindt u vast en zeker een wagen die voldoet aan al uw wensen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier