Kunst als uitlaatklep

Miss D., ook gekend als Sabine Dillen, geboren en getogen in Heist-op-den-Berg, is een autodidact abstract artiest. Vanuit een experiment groeide schilderen uit tot een ware passie waarin ze zich, na haar job die heel wat punctualiteit vereist, kan uitleven en ontspannen. Sabine werkt voornamelijk met acryl en schildert vanuit haar hart en gevoel wat haar werken stuk voor stuk uniek maakt.

Sabine Dillen - kunstWat vind je zo leuk aan het creëren van nieuwe werken?
Sabine:
Niets leuker dan te verdwijnen in een fantasiewereld en je onderbewustzijn te laten spreken in het creëren van nieuwe werken. Als kind was ik al gefascineerd door schilderen en tekenen, een passie die terug opflakkerde toen ik in 2015 enkele schildersdoeken kocht en begon te experimenteren met acrylverf. De reacties waren toen zo positief dat het me een boost  gaf om ermee door te gaan. Het leuke is dat de werken die ik creëer vanuit mijn verbeelding mensen kunnen doen dromen en dat ze door iedereen anders geïnterpreteerd kunnen worden. Ik  hoop de vreugde en energie die ik voel tijdens het creëren van mijn werken over te brengen tot bij de mensen thuis zodat ook zij via mijn schilderijen mee kunnen genieten van mijn positieve  vibes.

Waar haal je je inspiratie?
Sabine:
Ik laat me inspireren door de kracht en de puurheid van de natuur, haar robuustheid en oneindigheid. De natuur is dan ook iets dat bijna altijd terugkomt in mijn creaties. Ik werk  voornamelijk met inkt, acryl, houtskool of pastel en meng dat vaak met natuurlijke materialen zoals koffiegruis, steentjes, zand, ... om extra structuur te creëren en zo kracht en karakter toe  te voegen. De inlijstingen worden altijd netjes verzorgd door Kaderke.be en geven de werken nog net dat ietsje meer.

Ook een vleugje glamour is nooit ver weg?
Sabine:
Cirkels, explosieve lijnen, vormen en kleuren zijn kenmerkend voor de werken die ik maak maar omdat ik ook houd van glamour, goud en glitters vind ik het leuk telkens een kleine  touch van goud, zilver of brons toe te voegen. Ik ben ervan overtuigd dat mijn werken een uniek vleugje glamour kunnen toevoegen aan elk interieur.

Sabine Dillen - kunstOntdek haar verrassende en fantasievolle creaties bij:

  • Kaderke.be, Heist-op-den-Berg
  • De Backer Haarden, Heist-op-den-Berg
  • Decomundo, Heist-op-den-Berg
  • Caroline Jespers Kunstgalerij, Heist-op-den-Berg
  • Arte Cose, Mortsel
  • Privé, op afspraak

info@sabinedillen.com
www.sabinedillen.com
Instagram: missdillen_art

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Maris Natuursteen

Enorme voorraad - Snelle levering - Scherpe prijzen - Eigen vakkundige plaatsingsdienst

lees meer

Gunter Bosmans

Kasseien - Kleiklinkers - Natuursteen - Recuperatiesteen … Gelegd of voor de doe-het-zelver

lees meer

La Cita

La Cita bevindt zich in het hartje van de Bergstraat. Met enkele troeven zoals het gebruik van verse producten, een vriendelijke service, een gezellig terras en een warme sfeer wil La Cita het verschil maken.

lees meer

Speciale promoties Check het hier