Beleggen als vennootschap

U werkt hard als zelfstandige maar het geld op de zicht- of spaarrekening van uw onderneming brengt maar weinig op, integendeel. Omdat de inflatie hoger is dan de huidige rentevoeten, verliest u geld en koopkracht. Dat kan niet de bedoeling zijn! Door als vennootschap te gaan beleggen kan u uw geld net zo hard laten  werken als uzelf én u hoeft uw geld niet eerst uit de vennootschap te halen. Bovendien kan beleggen ook fiscaal interessant zijn voor uw onderneming.

Geef uw geld een boost
U wil het maximum halen uit uw liquiditeitsoverschot door het te beleggen met het oog op een potentieel hoger rendement. In eerste instantie gaat u tijdens een  verkennend gesprek gevraagd worden naar uw huidige portefeuille, het doel of eventuele speciale plannen die u heeft voor uw vennootschap, uw financiële situatie  en de geldreserve die u wil bewaren. Vervolgens wordt nagegaan welke risico’s u bereid bent te nemen om het potentieel rendement van uw beleggingen te  verhogen. Het doel is te komen tot een unieke beleggingsstrategie waarbij uw portefeuille, samengesteld uit een of meerdere fondsen, afgestemd wordt op uw  wensen en specifieke plannen.

Oplossingen op maat van uw vennootschap
Misschien is beleggen niet meteen uw ding maar een van onze beleggingsexperts helpt u graag op weg. Aan beleggen is steeds een risico gekoppeld, daar kan  echter slim mee omgegaan worden door ervoor dat zorgen dat u over een voldoende grote financiële buffer beschikt op uw spaarrekening voor onverwachte uitgaven.  Daarnaast benut u best eerst zoveel mogelijk de fiscale mogelijkheden en weet ook dat beleggen tijd vraagt. Beleg op lange termijn en alleen met geld  dat u niet meteen nodig heeft. Afhankelijk van de hoeveelheid tijd die u aan beleggen wil besteden, uw wensen en uw vermogen zal op zoek gegaan worden naar een eenvoudige en relevante oplossing voor uw onderneming.

Bespaar tijd
Laat onze beleggingsexperts voor u werken zodat u zich kan concentreren op uw onderneming. Zij zetten alles in het werk om het potentiële rendement van de  liquiditeiten in uw vennootschap te verhogen, de beleggingsportefeuille van uw bedrijf te monitoren en deze aan te passen aan de vooropgestelde voorkeuren en  doelstellingen.

Op zoek naar een hoger potentieel rendement voor het geld van uw vennootschap?
Maak gerust een afspraak voor meer informatie bij een van onze beleggingsexperts. Zij bieden u advies op maat en gaan samen met u op zoek naar de juiste  beleggingsoplossing.

Uw geld net zo hard laten werken als u? Informeer naar Invest4Pro

Zakenkantoor Gorris
AXA bank- en kredietagent

Boudewijnlaan 41C
2220 Heist-op-den-Berg
T 015 24 80 44
www.zakenkantoorgorris.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

De Cavalerie

In de loungy eet- en drankgelegenheid De Cavalerie kan je terecht voor een drankje, een snelle hap of uitgebreide maaltijd met zicht op het domein of de pistes van de manege. Op het terras is het leuk vertoeven in de zomer maar je geniet er ook van het eerste lentezonnetje of de nazomerzon.

lees meer

Bike Center

Racefietsen, mountainbikes, sporthybride fietsen, elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen of plooifietsen. Bij Bike Center vind je een fiets voor elk terrein en kan je ook terecht voor allerhande toebehoren zoals kledij en fietsonderdelen.

lees meer

Iverans

Iverans is een gezellig restaurant in Beerzel waar je proeft van lekkere vis- en vleesgerechten, lichte salades en pittige wok- en pastaschotels.  Het is er bovendien heerlijk vertoeven op het ruime, groene terras.

lees meer

Indigo

Juwelen - Handtassen - Piercings

lees meer

Speciale promoties Check het hier