Buiten koken voor je bubbel

Het eerste onofficiële lenteweekend mochten we in februari al even beleven en daar werd ten volle van genoten. Hier en daar werd de barbecue zelfs al aangestoken. Dat doet dromen van meer … Wist je dat Tuinrama al jarenlang je BBQ-specialist is en een uitgebreid aanbod barbecues heeft voor elk budget, zowel elektrisch als op gas. Broilking,  Oklahoma, Weber, … deze merken werken steevast met kwalitatieve materialen waardoor de toestellen ook steeds makkelijker te onderhouden zijn. Trek de tuin in en tover de  lekkerste hapjes en gerechtjes op tafel. Wedden dat je al je zorgen even vergeet en heerlijk kan genieten van wat me-time?!

Tuinrama
Provinciebaan 69, Houtvenne
T 016 69 96 13
www.tuinrama.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Kaderke.be

Kaderke.be staat voor kwaliteit, goed advies en een eindeloos aantal mogelijkheden ... tot in de perfectie! Je kan er terecht voor kwalitatieve inlijstingen, kaders, spiegels, kunstrestauraties, ophangsystemen, Art on Demand en fotomontages.

lees meer

Chong San

Chinees restaurant

lees meer

Bike Center

Racefietsen, mountainbikes, sporthybride fietsen, elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen of plooifietsen. Bij Bike Center vind je een fiets voor elk terrein en kan je ook terecht voor allerhande toebehoren zoals kledij en fietsonderdelen.

lees meer

Gysemans Bedding

Gysemans Bedding gaat voor het allerbeste slaapcomfort en kiest daarom als een van de weinige beddenzaken exclusief voor het unieke Duitse merk Schramm waar traditie en innovatie hand in hand gaan.

lees meer

Speciale promoties Check het hier