Inspiratie voor je tuin en terras

Een mooi aangelegde oprit, een gezellig terras, een tuinpad langs mooi verzorgde bloemperkjes, … ze dragen allemaal bij tot de uitstraling van je woning. Dromen over een nieuwe tuin alleen is al een plezier, wegdromen in een afgewerkte tuin waar je kan genieten van qualitytime met vrienden en familie is nog leuker.

Binnentoonpark voor buitenmaterialen
Omdat je hier in België al wel eens verrast kan worden door een regenbui en het kiezen van materialen in een buitentoonpark dan niet meteen het meest aangename is, bedacht  Kerkstoel Bouwmaterialen een inventieve oplossing, een binnentoonpark voor buitenmaterialen. Je vindt er alle materialen voor de aanleg van je tuin zoals verschillende soorten  verharding als tegels in natuursteen, beton- en kleiklinkers, keramische tegels maar ook siergrind, kunstgras, brievenbussen, tuinverlichting en allerlei omheiningen om je tuin af te  bakenen.

uitgebreid binnentoonpark voor buitenmaterialen

Verharding, een grenzeloos aantal mogelijkheden
Ga je voor verrassend veelzijdige kleiklinkers, de kracht van beton, voor keramische tegels, de kampioen in onderhoudsgemak of spreekt de natuurlijke charme van natuursteen je  aan? Of je nu gaat voor een landelijke of moderne tuin, voor een esthetische of onderhoudsvriendelijke oplossing, of een combinatie van beiden? Wij hebben verharding voor ieders  stijl en budget. Daarnaast vind je hier ook tal van boordstenen die grasperken afbakenen, het terras of de oprit begrenzen, een niveauverschil wegwerken of een knappe afwerking  rond je zwembad creëren, … Kortom, tal van maatwerkoplossingen die jouw tuin de finishing touch geven.

Waterdoorlatende of waterpasserende bestrating
Terrassen, opritten, tuinpaden, … er ligt heel wat verharding in onze omgeving die ervoor zorgt dat het regenwater meer en meer moeite heeft om in de bodem te dringen. Daarom  gaan er steeds meer stemmen op om te kiezen voor waterdoorlatende verharding. Een duurzame oplossing die de begroeiing groener houdt, ook tijdens droge periodes, en die  overstromingen bij hevige en langdurige regenval tegengaat. In het aanbod vind je nu ook waterpasserende klinkers die het water laten passeren via bredere voegen.

Kerkstoel Bouwmaterialen
Leopoldlei 54, Heist-op-den-Berg
T 015 24 47 26
www.kerkstoel-bouwmaterialen.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Asian Kitchen

Sushi, wok & grill Prikkel je smaakpapillen met de Oosterse keuken van Asian Kitchen of proef van de overheerlijke, kraakverse sushigerechten. Er is voor elk wat wils!  

lees meer

Boexstaens Uurwerken - Juwelen

Bij Boexstaens Uurwerken en Juwelen kan je terecht voor stijlvolle en kwalitatieve horloges en sieraden. Er is voor elk wat wils waarmee je zal schitteren!

lees meer

IG Beauty

Schoonheidsinstituut, nagelstudio, make-up en shop voor verzorgingsproducten

lees meer

Sarah's

Trendy damesboetiek Dameskleding - Shapewear - Panty's van topkwaliteit - Accessoires Vanaf maat 34 t/m maat 50

lees meer

Speciale promoties Check het hier