Schitterend ingekaderde kunstwerken

Tijdloos genieten van mooie kunst. Bij Kaderke kan u werkelijk alles op een zéér kwalitatieve manier laten inlijsten, een kunstwerk, een leuke tekening, andere waardevolle herinneringen. Of misschien heeft u wel een schilderij dat aan restauratie toe is? Guy en Sofie denken graag met u mee over de passende kaders en de perfecte compositie. Bovendien zorgen ze voor een veilig transport en piekfijne plaatsing bij je thuis.

Een verhaal van kwaliteit & duurzaamheid
De inlijstingen van Kaderke zijn altijd van een uitstekende kwaliteit. Een slechte inlijsting waarbij een werk bijvoorbeeld tegen het glas aanzit of niet goed werd vastgezet, kan er immers voor zorgen dat  een kunstwerk onherroepelijk beschadigd wordt. Wist u trouwens dat het echte vakmanschap in het verborgen gedeelte van het kader zit? Om de kwaliteit te garanderen werkt Kaderke altijd met duurzame materialen om ervoor te zorgen dat hetgeen u laat inlijsten optimaal bewaard blijft. Zo hoef je je nooit zorgen te maken.

plexiboxGeen inlijsting te gek
Een kader met een shirt van de favoriete club van een voetballiefhebber, de lievelings-lp van een muziekliefhebber of een souvenir van op reis, … Bij Kaderke kan je echt alles laten inlijsten, het aantal mogelijkheden is eindeloos. Je kan kiezen voor kaders op maat in alle kleuren en afmetingen of plexiboxen. Guy & Sofie staan steeds voor je klaar om je persoonlijk te adviseren en gaan samen met jou  op zoek naar een inlijsting die perfect beantwoordt aan jouw wensen.

Uw kunstwerk in oude glorie hersteld
Kunstwerken hebben vaak te lijden onder veroudering, verwaarlozing, verkeerd uitgevoerde restauraties, … Om uw kunstwerk te herstellen is specialistenwerk nodig en daarom werkt Kaderke met echte  vakmensen én specialisten, waaronder gediplomeerde kunstrestauratoren. Restauratie betekent in de eerste plaats respect voor het schilderij. Bij restauratie of conservatie willen we het leven van een  schilderij verlengen, het slijtageproces vertragen én tegelijkertijd de uitstraling van het werk behouden. Bij Kaderke gebruiken we uitsluitend duurzame materialen die we zo aanbrengen dat ze altijd  opnieuw verwijderd kunnen worden zonder het origineel te beschadigen. We voeren alle voorkomende restauratie- en conserveringshandelingen vakkundig uit. Of het nu gaat om een reiniging, een scheur  in het doek, een gecompliceerde verdoeking, een paneelbehandeling of een retouche van ontbrekende verf.

Restauratie aan lijsten
Is uw kunstwerk wel in orde maar is de lijst aan een opknapbeurt toe? Ook restauraties aan lijsten voeren we vakkundig uit en dat in eigen atelier. Meestal zijn restauraties zelfs nodig als gevolg van een  slechte inlijsting. Kaderke lijst enkel op een conserverende manier in en gebruikt daarvoor zuurvrij materiaal. Door minutieus te werk te gaan en gebruik te maken van de juiste technieken kan men een  restauratie immers vermijden. Vraag gerust naar een vrijblijvend voorstel. Kortom, als u een kunstwerk laat restaureren door Kaderke dan wordt de kwaliteit gegarandeerd en hoeft u zich geen zorgen te maken.

Kaderke.be
Leopoldlei 9, Heist-op-den-Berg
T 015 24 89 09
info@kaderke.be
www.kaderke.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

De Cavalerie

In de loungy eet- en drankgelegenheid De Cavalerie kan je terecht voor een drankje, een snelle hap of uitgebreide maaltijd met zicht op het domein of de pistes van de manege. Op het terras is het leuk vertoeven in de zomer maar je geniet er ook van het eerste lentezonnetje of de nazomerzon.

lees meer

Hair & Beauty

Verkoop van professionele kappers- en schoonheidsproducten Haarverzorging - Kleuringen - Stylingproducten - Make-up - Nagelverzorging

lees meer

Het Derde Bedrijf

Brasserie en Theatercafé Het Derde Bedrijf is gevestigd in CC Zwaneberg. Het is de ideale plaats om te genieten van een lekkere snack, maaltijd of drankje, zowel binnen als buiten op het fantastische terras met zicht op het Cultuurplein.

lees meer

Floral

Een fleurig boeket of een leuk plantje voor jezelf of om cadeau te doen? Spring gerust even binnen bij Floral en kies je favoriete bloemen uit.

lees meer

Speciale promoties Check het hier