dmlights gaat voor service op maat

Jarenlang was Elektriciteit Paul De Meutter een gerenommeerde zaak in elektrisch materiaal en verlichting in het Industriepark in Heist-op-den-Berg. Ze werden bekend dankzij hun uitstekende prijzen en de beste service. Vanaf 19 oktober 2020 sluit de fysieke winkel de deuren en worden de activiteiten op de huidige locatie stopgezet. De goede service, die wordt vanaf nu verdergezet door dmlights.

dmlights, de meest complete shop voor verlichting
Zoon Jef De Meutter startte in 2004 met de online verkoop van elektrisch materiaal en verlichting en groeide doorheen de jaren uit tot een wereldspeler. Met een aanbod van meer dan 100.000 producten bereiken ze klanten over de hele wereld en voor de Aziatische markt openden ze zelfs een eigen kantoor in China. Bij dmlights dragen ze ook extra zorg voor hun klanten uit de regio en dat doen ze met een persoonlijke aanpak. Zowel particuliere als professionele klanten kunnen er terecht met al hun vragen.

Particuliere klanten kunnen dus nog steeds bij jullie terecht
Jef:
Klopt, maar de focus verschuift volledig naar onze webshop. Onze privéklanten zullen tijdens hun online aankopen uiteraard nog steeds bij ons terecht kunnen met al hun vragen. Onze klantendienst met meer dan 25 medewerkers is makkelijk bereikbaar tijdens de kantooruren via mail, telefoon of chat.

Gratis levering
Met een assortiment dat reikt van grondspot tot plafondlamp en verlichting voor zowel binnen als buiten in alle stijlen, vormen, formaten en kleuren vind je vast de verlichting die perfect past in jouw interieur. We hebben trouwens meer dan 50 kwaliteitsmerken in ons aanbod waaronder Artemide, Delta Light, Flos, Wever & Ducré of Modular Lighting. Ook  voor elektrisch materiaal kan je nog steeds bij ons terecht. Bestellen doe je makkelijk vanuit de zetel. Blader door onze webshop en maak je keuze, er is voor elk wat wils. Alles wordt bovendien gratis aan huis geleverd vanaf 50 euro. Kom je je bestelling liever zelf afhalen? Via onze pakketkluis kan je je materialen op een snelle en veilige manier ophalen en dat 24/7.

Opening Pro Center
Binnenkort openen we voor onze professionele klanten het dmlights Pro Center. Onze ervaren medewerkers kunnen hier een snelle technische ondersteuning bieden bij meer  complexe vragen. Het nieuwe Pro Center zal pal naast ons magazijn liggen, waardoor je orders zeer snel klaar kunnen staan om mee te nemen. Ook snel nog wat materiaal  oppikken kan dan makkelijk.

dmlights
Industriepark 14A, Zone B
2220 Heist-op-den-Berg
T 015 25 76 68
www.dmlights.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Ah Yes!

Dans-, turn- en yogakledij

lees meer

Leonidas

Wat is er lekkerder dan een overheerlijke praline bij de koffie? Chocolade past perfect bij alle kleine en grote momenten in het dagelijks leven en al zeker in de vorm van een praline uit een stijlvol gouden doosje van Leonidas!

lees meer

Dansstudio Kick-iT

Dansschool, danslessen, workshops, verkoop danskledij

lees meer

Lapperre Hoorcentrum

Hoorcentrum Lapperre staat voor hoorkwaliteit voor het leven. In uw Lapperre hoorcentrum neemt de audioloog de tijd om naar u te luisteren en samen de oplossingen te overlopen. Zo kunnen we uw gehoor optimaal beschermen en u opnieuw laten genieten van het plezier om goed te horen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier