Van ruwe gevelsteen tot verfijnd kraanwerk

Stel je eens voor dat er een plaats is waar je voor al je bouwzorgen terecht kan en dit van ruwbouw tot afwerking. Een utopie? Neen hoor, bij Kerkstoel Bouwmaterialen kan je terecht voor alle bouwoplossingen, van A tot Z. Gedaan met van de ene naar de andere winkel te hollen, je vindt er ruwbouwmaterialen zoals dakpannen, gevelstenen, cement en zand maar ook verfijnde keukens, badkamers, sanitair, binnendeuren en andere interieurafwerkingen.

Advies op maat
Kerkstoel is een gevestigde naam met een jarenlange ervaring als groothandel van bouwmaterialen. Met de K van kwaliteit en de S van service. De zaak werd intussen  aanzienlijk uitgebreid met Kerkstoel Totaal Concept. Het doel? Een totaalervaring bieden en een betrouwbare partner worden in elke fase van het bouwproces. Advies, aankoop en plaatsing van materialen gaan daarbij hand in hand. Op elke afdeling vind je technische adviseurs en een aantal interieurarchitecten. Een hoofdarchitecte met  jarenlange ervaring coördineert hierbij alles. Samen zorgen ze voor uitgebreid advies wanneer je gaat bouwen of verbouwen. Of je nu als particuliere klant bij ons terecht komt  of wanneer je in het kader van projectontwikkeling bij ons je materialen mag komen uitkiezen, je krijgt steeds advies op maat.

Renoveren zonder zorgen
Sta je voor een bouw- of renovatieproject en heb je geen installateur? Dan zorgen wij voor de opvolging van plan, over coördinatie tot oplevering. Kom eens binnen met een  schets, kies samen met onze adviseurs de materialen en kleuren die je mooi vindt en wij gaan ermee aan de slag. Onze adviseurs maken een plan op maat en onze  installateurs zorgen voor de piekfijne uitvoering van de werken. Elk project is anders, daarom vinden wij een persoonlijke aanpak uiterst belangrijk. We zetten onze ervaring  dan ook graag in om jouw droom waar te maken. Want jouw droom is onze passie!

1500 m² interieurideeën
Kerkstoel Bouwmaterialen begon als groothandel voor ruwbouwmaterialen, maar daar blijft het niet bij. Het is een echte one stop shop voor mensen die willen bouwen en  renoveren. Omdat je hier alles onder een dak vindt, is het aanhouden van een uniforme stijl in je woning meteen een pak makkelijker, van architectuur en ruwe materialen tot  het kleinste interieurdetail. In de toonzaal aan de Leopoldlei in Heist-op-den-Berg van maar liefs 1500 m² vind je tal van interieurideeën en kwaliteitsproducten. Je wandelt er  door een demoappartement, langs verschillende keuken- en badkameropstellingen in verschillende stijlen en verdwaalt er in tegelwerk.

Kerkstoel Bouwmaterialen
Leopoldlei 54, 2220 Heist-op-den-Berg
T 015 24 47 26
www.kerkstoel-bouwmaterialen.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Bike Center

Racefietsen, mountainbikes, sporthybride fietsen, elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen of plooifietsen. Bij Bike Center vind je een fiets voor elk terrein en kan je ook terecht voor allerhande toebehoren zoals kledij en fietsonderdelen.

lees meer

De Roover

Gedimat De Roover is een handelaar in bouwmaterialen die u ondersteunt met deskundig advies en dit voor vakman, kmo en particulier. Bij De Roover kunt u kwalitatieve merken van bouwmaterialen kopen en laten leveren aan scherpe prijzen.

lees meer

Pearle Opticiens

Pearle Opticiens heeft voor iedereen de juiste zichtoplossing. Je vindt er brillen, zonnebrillen en contactlenzen van allerlei trendy merken gecombineerd met uitstekend advies.

lees meer

Speciale promoties Check het hier