Woondecor, van vloer tot plafond

Staat u voor een renovatie of nieuwbouw? In de 1000m² toonzaal van Woondecor vind je een enorm ruime keuze aan oplossingen voor op de vloer zoals parket, laminaat, kurkvloeren of vinyl. Daarnaast ben je hier ook aan het juiste adres voor plafonds, wandpanelen, gevelbekleding, inbouwkasten of op maat gemaakte zonwering. De vaste waarde in Heist-Goor reikt je graag de juiste oplossing aan voor de inrichting van jouw interieur.

Op zoek naar de perfecte vloer
perfecte vloerEen vloer kiezen is niet eenvoudig. Ga je voor de authenticiteit van echte parket, het praktische van een laminaatvloer of de luxe van een vinylvloer? Afhankelijk van de kamer waar  de vloer moet komen, zijn andere eigenschappen vereist. In de badkamer en de keuken wil je liever een waterbestendige en onderhoudsvriendelijke vloer terwijl je in de slaapkamer misschien eerder kiest voor comfort aan je voeten. Dankzij het uitgebreide aanbod aan vloertypes, ontwerpen en stijlen kan het niet anders dan dat je bij Woondecor de juiste vloer voor de juiste kamer aan de juiste prijs vindt.

Klikvinyl, een zorgeloze basis
Tegelstructuur, de look van een houten vloer, visgraatparketlook, ... Dankzij de enorme keuze in diverse vormen, stijlen en kleuren kan je met klikvinyl alle richtingen uit. Het is  eenvoudig te installeren en kan zelfs geplaatst worden over een bestaande vloer. Dit soort vloeren scoort bovendien ook hoog op vlak van comfort. Ze zijn waterdicht,  geluiddempend, hygiënisch en onderhoudsvriendelijk. Geen wonder dus dat klikvinyl zo’n opmars kent de laatste jaren.

Het comfort van kurk onder je voeten
Loop je graag rond op je blote voeten? Dan is een kurkvloer misschien wel wat voor jou. Met zijn unieke eigenschappen biedt dit soort vloeren je immers heel wat comfort. Het  heeft het hele jaar door een optimale temperatuur zodat het aangenaam lopen wordt, zelfs op blote voeten, en het vangt bovendien ook schokken op tijdens het wandelen. Kurk is  bovendien een uiterst efficiënte en natuurlijke geluidsremmer die het loopgeluid tot wel 53% kan verminderen. Je kan kiezen voor de typische kurkstructuur maar er bestaan ook  varianten die sterk gelijken op een gewone houten vloer. Je ontdekt de kurkvloeren in onze ruime showroom.

inrichting op maatInrichting op maat
Ook voor plafonds, gevel- & wandbekleding, en inbouwkasten op maat ben je bij Woondecor aan het juiste adres. Je kan er terecht voor alle plaatsklare materialen zodat alles  perfect in je interieur ingepast kan worden en je woning weer wat unieker wordt.

Woondecor
Lange Molenstraat 64
2220 Heist-Goor
T 015 22 06 52
www.woondecor.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Chris Scheirs

Op zoek naar iets lekkers om vanavond te eten of naar een smakelijk menu voor uw feest? Bij Chris Scheirs kan je dagelijks terecht voor kwalitatieve producten en ook voor de catering van uw feest bent u er aan het juiste adres.

lees meer

Noémie

Mannen- en vrouwenmode aan betaalbare prijzen

lees meer

Bosmans Slaapcomfort Center

Wie goed slaapt is gezonder, energieker en opgewekter. Bij Bosmans Slaapcomfort vind je een enorm aanbod slaapsystemen, hoofdkussens, dekbedden en bedtextiel.

lees meer

Anna-Mit

Ontbijt- en lunchbar

lees meer

Speciale promoties Check het hier