Laat die pakketjes maar komen

De tijd dat er in een brievenbus alleen brieven en krantjes gedropt werden is al even verleden tijd. Sinds we massaal online zijn gaan bestellen, draaien de postbodes en pakketbezorgers overuren om alles netjes bij ons af te leveren. Bij afwezigheid worden de pakketjes vaak op een veilige plaats gezet maar tegenwoordig bestaan er ook speciale postpakketbrievenbussen. Daarin kan jouw zending, veilig en beschermd tegen weer en wind, achtergelaten worden. Naast de gewone brievenbussen in arduin, graniet, cortenstaal, keramische steen, staal of aluminium heeft Brievenbussen Geert in Itegem ook zulke speciale brievenbussen in het aanbod. Ontdek het enorme aanbod direct leverbare modellen in het toonpark in Itegem!

Brievenbussen Geert
Isschotweg 116, Itegem
T 0497 77 94 99
www.brievenbussengeert.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

De Hoofdzaak - Pruikeninstituut

De Hoofdzaak is echter meer dan alleen een kapsalon en onderscheidt zich misschien nog het meest met hun oplossingen voor kleine of grote haarproblemen. Samen met u gaan ze op zoek naar een passende oplossing want haarproblemen verschillen van persoon tot persoon.

lees meer

Plus Home Services

Ben je op zoek naar een nieuwe job? Zoek je hulp in het huishouden? Plus Home Services zorgt voor thuishulp via dienstencheques.

lees meer

Groep LAC-Verschaeren

Merken als Audi, Volkswagen en Skoda gecombineerd met een correcte service en onderhoud. Bij Groep LAC - Verschaeren bent u aan het goede adres voor de aankoop en het onderhoud van uw wagen, nieuw of tweedehands.

lees meer

Tutti e Due

Zwangerschapskleding

lees meer

Speciale promoties Check het hier