Laat die pakketjes maar komen

De tijd dat er in een brievenbus alleen brieven en krantjes gedropt werden is al even verleden tijd. Sinds we massaal online zijn gaan bestellen, draaien de postbodes en pakketbezorgers overuren om alles netjes bij ons af te leveren. Bij afwezigheid worden de pakketjes vaak op een veilige plaats gezet maar tegenwoordig bestaan er ook speciale postpakketbrievenbussen. Daarin kan jouw zending, veilig en beschermd tegen weer en wind, achtergelaten worden. Naast de gewone brievenbussen in arduin, graniet, cortenstaal, keramische steen, staal of aluminium heeft Brievenbussen Geert in Itegem ook zulke speciale brievenbussen in het aanbod. Ontdek het enorme aanbod direct leverbare modellen in het toonpark in Itegem!

Brievenbussen Geert
Isschotweg 116, Itegem
T 0497 77 94 99
www.brievenbussengeert.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Zakenkantoor De Bie

Een ongeluk komt nooit gelegen maar vormt helaas een vast onderdeel van het dagelijks leven. Een goede verzekering is daarbij een zaak, maar wat als daar ook nog een uitstekende service bij kwam?

lees meer

Elektro Van Dessel

Al vele jaren is Elektro Van Dessel verdeler van huishoudtoestellen (klein en groot), kachels en bijverwarming. Je vindt er een uitgebreide keuze, krijgt vakkundig advies en de perfecte naservice zodat je er terecht kan voor de aankoop, plaatsing en onderhoud van uw toestel.

lees meer

Piampiani

In de Bergstraat kan je bij Piampiani terecht voor een enorme collectie trendy schoenen voor dames en heren. Je vindt er ook heel wat handtassen die je met je nieuwe paar schoenen kan combineren.

lees meer

Iverans

Iverans is een gezellig restaurant in Beerzel waar je proeft van lekkere vis- en vleesgerechten, lichte salades en pittige wok- en pastaschotels.  Het is er bovendien heerlijk vertoeven op het ruime, groene terras.

lees meer

Speciale promoties Check het hier