Een juweeltje van een badkamer

Voor vloer- en tegelwerken moet je bij Paul De Preter zijn maar wist je dat je er ook terecht kan voor een badkamerrenovatie? Van afbraak, over het leggen van nieuwe leidingen, het plaatsen van chape, elektriciteit en verwarming tot de plaatsing en installatie van de badkamermeubels, sanitair en tegels, alles wordt voor je geregeld. De tegels voor zowel vloer als muur kies je in de showroom in Booischot, voor het sanitair kan je terecht bij een van de vaste partners. Paul De Preter blijft wel steeds jouw aanspreekpunt, hij volgt jouw project nauwgezet op en de plaatsing gebeurt door zijn eigen professionele plaatsingsteam. Binnen de kortste keren verandert jouw badkamer in een juweeltje waar je heerlijk tot rust kan komen.

Paul De Preter
Jaarmarktstraat 2A
Booischot
T 015 22 46 37
www.pauldepreter.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Het Pigment

schilder- & behangwerken - verf - raamdecoratie - tapijten - tafellinnen - sierkussens Koop al onze artikels online!    Bezoek onze webshop.  

lees meer

De Backer Haarden

Een huis is een plek waar u zich thuis moet kunnen voelen, een plek die gezelligheid moet uitstralen. Voor ons wordt een huis pas een thuis met de gezellige warmte van een haard.

lees meer

De Cavalerie

In de loungy eet- en drankgelegenheid De Cavalerie kan je terecht voor een drankje, een snelle hap of uitgebreide maaltijd met zicht op het domein of de pistes van de manege. Op het terras is het leuk vertoeven in de zomer maar je geniet er ook van het eerste lentezonnetje of de nazomerzon.

lees meer

New Van Heukelom

Bij New Van Heukelom aan de Liersesteenweg vind je allerlei kantoor- en schoolmateriaal, van paperclips en nietjesmachines over balpennen tot mappen in alle maten, maar ook computers, tablets, printers en toebehoren.

lees meer

Speciale promoties Check het hier