Een juweeltje van een badkamer

Voor vloer- en tegelwerken moet je bij Paul De Preter zijn maar wist je dat je er ook terecht kan voor een badkamerrenovatie? Van afbraak, over het leggen van nieuwe leidingen, het plaatsen van chape, elektriciteit en verwarming tot de plaatsing en installatie van de badkamermeubels, sanitair en tegels, alles wordt voor je geregeld. De tegels voor zowel vloer als muur kies je in de showroom in Booischot, voor het sanitair kan je terecht bij een van de vaste partners. Paul De Preter blijft wel steeds jouw aanspreekpunt, hij volgt jouw project nauwgezet op en de plaatsing gebeurt door zijn eigen professionele plaatsingsteam. Binnen de kortste keren verandert jouw badkamer in een juweeltje waar je heerlijk tot rust kan komen.

Paul De Preter
Jaarmarktstraat 2A
Booischot
T 015 22 46 37
www.pauldepreter.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Tutti e Due

Zwangerschapskleding

lees meer

Pearle Opticiens

Pearle Opticiens heeft voor iedereen de juiste zichtoplossing. Je vindt er brillen, zonnebrillen en contactlenzen van allerlei trendy merken gecombineerd met uitstekend advies.

lees meer

Heytens

Op zoek naar het geknipte deco-idee? Welke stijl u ook verkiest, bij Heytens vindt u inspiratie bij de vleet. Kiezen uit het ruime aanbod stoffen en materialen, opmeten en laten plaatsen. Op naar een nieuw interieur?

lees meer

Iverans

Iverans is een gezellig restaurant in Beerzel waar je proeft van lekkere vis- en vleesgerechten, lichte salades en pittige wok- en pastaschotels.  Het is er bovendien heerlijk vertoeven op het ruime, groene terras.

lees meer

Speciale promoties Check het hier