Een rond tapijt doet je interieur stralen

Ronde en organische vormen zijn niet meer weg te denken in het interieur. Ze doorbreken de rechte lijnen en brengen speelsheid, zachtheid en warmte in je woning. Bovendien geven ze je interieur een ruimtelijk effect. Ook ronde tapijten passen helemaal in deze interieurtrend en kan je perfect combineren met andere ronde voorwerpen. Bij HV-Interieur ontdek je een ruim aanbod ronde tapijten in diverse maten en dessins. Ben je op zoek naar een kleurrijk tapijt in bloemenmotief of kan een effen tapijt je meer bekoren? Je vindt hier ronde tapijten voor je woonkamer, keuken en ook in de slaapkamer kan je er alle kanten mee uit. Je kan de volledige nieuwe collectie ronde tapijten komen bewonderen in de winkel.

HV-Interieur
Liersesteenweg 275
2220 Heist-op-den-Berg
T 015 25 74 00,
www.hv.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Skinfit

Hoogkwalitatieve sportkleding. Geweldige natuurbelevenissen en intensieve lichaamservaring inspireerden dit hoogkwalitatieve merk om de perfecte functionele kleding te vervaardigen zodat het aangenaam sporten en bewegen is in de vrije natuur.

lees meer

Clem Vercammen

Juwelen - Trouwringen - Uurwerken - Herstelatelier

lees meer

Noémie

Mannen- en vrouwenmode aan betaalbare prijzen

lees meer

Garage Michiels

Garage Michiels in Herselt is erkend verdeler van SsangYong en Mitsubishi. Je vindt er meer dan 35 jaar ervaring, een vlotte en correcte service en een moderne werkplaats met goed opgeleide techniekers.

lees meer

Speciale promoties Check het hier