ART, kracht van vormen

Schilderkunst, beeldhouwwerk, keramiek, tekeningen, sculpturen, fotografie, grafiek en zelfs recyclagekunst. Op vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 oktober kan je in de Kasteelhoeve in Booischot terecht voor een erg diverse tentoonstelling. Bezieler van het project, Herman Van den Brande van kunstgroep ‘Toevallige ontmoeting’, geeft er mensen de gelegenheid om hun werk te tonen aan een breed publiek.

De verscheidenheid maakt het speciaal
Herman:
Het leuke aan deze tentoonstelling is de enorme verscheidenheid in de verschillende tentoongestelde werken. Er is geen specifiek thema maar je ontdekt  er een grote variatie aan kunstvormen, kleuren en vormgeving. Daardoor kijk je telkens naar een compleet nieuw en ander werk. Je ontdekt er werken van maar  liefst 14 verschillende kunstenaars. 12 van hen studeren of studeerden aan de Academie Beeldende en Toegepaste Kunsten in Heist-op-den-Berg.

Een podium om ons werk te tonen
Herman:
Je krijgt niet vaak de kans om eigen werk tentoon te stellen. Daarom vind ik het leuk al voor de zesde keer een tentoonstelling te kunnen organiseren die  ook medekunstenaars de kans geeft werk te tonen. Van mijn hand ontdek je houtskooltekeningen en enkele beeldhouwwerken.

Kunstenaars
Ismaël Bils - Swa Budts - Lies Bulteel - Anya De Bie - Dirk De Lobel - Peter De Marrez - Patrick Florée - Irene Poelmans - François Slaets - Viviane Tordeur - Herman Van den Brande - Karin Vandenbroeck - Ludo Vangenechten - Nicole Walford

  • vrijdag 22 oktober (20u - ...)
  • zaterdag 23 oktober (10u - 20u)
  • zondag 24 oktober (10u - 18u)

Locatie: Kasteelhoeve - Hofdreef 1 - Booischot

Meer info? Herman Van den Brande - herman.van.den.brande2@telenet.be

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Woondecor

Staat u voor een renovatie of nieuwbouw? In de 1000 m² toonzaal van Woondecor vind je een zeer ruime keuze parket, laminaat, kurkvloeren, vinyl, inbouwkasten, binnendeuren, trappen, plafonds, zonwering, ...

lees meer

Fietsen Moons Roger

verkoop fietsen - fietskledij - elektrische fietsen - fietsaccessoires - herstellingen Meer dan 25 jaar ervaring

lees meer

Het Pigment

schilder- & behangwerken - verf - raamdecoratie - tapijten - tafellinnen - sierkussens Koop al onze artikels online!    Bezoek onze webshop.  

lees meer

Chris Scheirs

Op zoek naar iets lekkers om vanavond te eten of naar een smakelijk menu voor uw feest? Bij Chris Scheirs kan je dagelijks terecht voor kwalitatieve producten en ook voor de catering van uw feest bent u er aan het juiste adres.

lees meer

Speciale promoties Check het hier