Warme tinten voor een verleidelijk najaar

Maak dit najaar een verleidelijk en verfijnd statement met je lingerie want die oogt weer mooier dan ooit. Warme tinten zoals oker- en roesttinten en warme cognac- en camelkleuren, worden gecombineerd met de zachtste stofjes die superfijn aanvoelen. Lingerie Ria gaat steeds voor de perfecte pasvorm en zorgt ervoor dat je de lingerie  kiest die het best bij je past. Een win-winsituatie want je ziet er niet alleen mooi uit, je voelt je ook nog eens supercomfortabel. Ontdek de nieuwe lingeriecollecties tijdens het  opendeurweekend van zaterdag 5 en zondag 6 september. Bovendien krijg je dat weekend een directe korting van 10%. Wedden dat je de verleiding niet kan weerstaan?!

Lingerie Ria
Alice Nahonstraat 16, Putte
T 015 75 37 71
www.ria-lingerie.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Het Reklameklokje

Gratis weekblad voor de regio Heist-op-den-Berg, Beerzel, Berlaar, Berlaar-Heikant, Booischot, Grootlo, Hallaar, Hulshout, Heist-Goor, Itegem, Pijpelheide, Putte, Schriek, Wiekevorst en Begijnendijk. Een uitgave van drukkerij-uitgeverij Peeters nv.

lees meer

De Bollekeshoef

KINDERBOERDERIJ - STAL - HAPJE & DRANKJE

lees meer

Boexstaens Optiek

U wil toch ook het beste voor uw ogen? Bij Boexstaens Optiek kan je terecht vooreen uitgebreide keuze brillen, zonnebrillen en kinderbrillen maar ook voor lenzen.

lees meer

Lekka Lekka

Lekkere ijsjes in verrassende, uitgebreide smaken.

lees meer

Speciale promoties Check het hier