A perfect night & day

Zachte handdoeken, kleurrijke badjassen, warm bedtextiel, een mooi tafelkleed, geurige zeepjes, kaarsen of huisparfums, ... Bij Linnenboetiek in de Bergstraat zijn ze gespecialiseerd in bed-, bad- en keukenlinnen voor ieders budget en er vallen ook tal van accessoires te ontdekken. Kan je badlinnen wel een frisse lentetoets gebruiken dan vind je hier vast iets naar je smaak, of je nu houdt van neutrale kleuren of als het best wat fleuriger of kleuriger mag. En voor de kinderen? Met het bedlinnen van SNURK wordt gaan slapen een echt feestje!

Linnenboetiek
Bergstraat 127
Heist-op-den-Berg
www.linnenboetiek.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Bizzar

Bizzar biedt je de mooiste collecties kinderkleding. Je vindt er de leukste stukjes voor je oogappel van 0 tot 14 jaar binnen een trendy en kleurrijke shopomgeving.

lees meer

Bodystyling Heist-op-den-Berg

De Bodystyling®-methode: jouw garantie op een slank, fit en gezond leven. Je gaat voor blijvend gewichtsverlies, tonnen energie en een optimale gezondheid. Bij Bodystyling® stellen we voor jou een persoonlijk stappenplan op met een figuuranalyse, een oefenschema en voedingsadvies.

lees meer

Marjel boetiek

Bij Marjel Boetiek in Westmeerbeek vind je elk seizoen opnieuw de meest stijlvolle dameskleding! Je kan er terecht voor de laatste nieuwe trends waarmee je zal stralen.

lees meer

Lekka Lekka

Lekkere ijsjes in verrassende, uitgebreide smaken.

lees meer

Speciale promoties Check het hier