Nieuws uit de regio

27-01-2017 - Putte

Luc Nitor is nieuw gemeenteraadslid

Op de gemeenteraad van 26 januari heeft Luc Nitor de eed afgelegd als nieuw gemeenteraadslid in Putte. Hij volgt daarbij Hilde Fransen op in de Open VLD-fractie.

Burgemeester Gysbrechts: ”Hilde heeft besloten om ontslag te nemen als gemeenteraadslid, zij kijkt in ieder geval met een positief gevoel terug op de voorbije periode. De komende weken zal ook haar professionele loopbaan wijzigen, wat mee een rol speelde in haar beslissing. Hilde werd na de verkiezingen van oktober 2012 raadslid op 01/01/2013 en is o.a. sinds 09/2014 voorzitter van het directiecomité van de 2 Putse Autonome Gemeente bedrijven.

Luc Nitor zal in haar plaats komen als gemeenteraadslid. Als burgemeester respecteer ik deze weloverwogen beslissing en wens ik Hilde Fransen veel succes toe in haar verdere loopbaan.” Luc Nitor is van deelgemeente Grasheide, en zeer vereerd dat hij Hilde mag opvolgen in de gemeenteraad. Peter Gysbrechts: ” Ik ken hem als een positief kritische en vooral gedreven persoon. En ben er zeker van dat hij zich, in komende periode tot eind 2018, volledig zal inzetten om zijn mandaat zo goed mogelijk uit te voeren. En uiteraard bijzondere aandacht zal hebben om de belangen van zijn deelgemeente Grasheide te verdedigen”

Hoorcentrum Aerts

Hoorcentrum Aerts staat garant voor de beste hooroplossingen op maat. U kan er vrijblijvend terecht om uw gehoor te laten testen en informatie te vergaren over de best mogelijke opties om uw gehoor te verbeteren en te beschermen.

lees meer

La Cita

La Cita bevindt zich in het hartje van de Bergstraat. Met enkele troeven zoals het gebruik van verse producten, een vriendelijke service, een gezellig terras en een warme sfeer wil La Cita het verschil maken.

lees meer

Anna-Mit

Ontbijt- en lunchbar

lees meer

Het Pigment

schilder- & behangwerken - verf - raamdecoratie - tapijten - tafellinnen - sierkussens Koop al onze artikels online!    Bezoek onze webshop.  

lees meer

Speciale promoties Check het hier