Nieuws uit de regio

19-04-2024 - Booischot

Wandelen met muziek

Wie graag tijdens lange wandeltochten ook van een beetje muziek wil genieten, kan dat bijvoorbeeld met ‘oortjes’ en een smartphone. Maar zondag 21 april kan dat ook met live muziek. Fanfare Sint Cecilia uit Booischot organiseert dan hun Muzikale Wandeling. Via een bewegwijzerde wandeling verken je verschillende mooie straatjes in Booischot en wordt je onderweg verrast door kleine orkestjes op verschillende tussenstops die live voor muziek onderweg zorgen. Vertrekken kan tussen 10 en 11 u aan het fanfarelokaal aan de Elzenstraat 11 te Booischot.

Jonge muzikanten van eigen bodem

“Het is de twee keer dat we dat doen”, vertelt voorzitter Eddy Diercks. “Vorig jaar was dat een groot succes, zodat we het zeker een keer willen herhalen. We hebben een mooie route uitgestippeld langs de Molenbeek tot aan sportpark De Lichten. Het is een parcours van ongeveer 5 km, berijdbaar met de buggy, zodat zware wandelbottinnen niet echt nodig zijn. Onderweg kan je telkens even verpozen bij kleine orkestjes zoals ons saxofoonkwartet of een sectie koperblazers. Vorige zondag hebben we reeds een voorproefje gegeven op de Heistse Voddemèt”.

Na de wandeling kan je in het fanfarelokaal nog even verpozen met een drankje of waar je iets kan eten uit het vuistje en, als het weer het toelaat, ook een ijskreem kan smullen. Deelnemen aan de Muzikale Wandeling kost 2 euro.

Boexstaens Optiek

U wil toch ook het beste voor uw ogen? Bij Boexstaens Optiek kan je terecht vooreen uitgebreide keuze brillen, zonnebrillen en kinderbrillen maar ook voor lenzen.

lees meer

Piampiani

In de Bergstraat kan je bij Piampiani terecht voor een enorme collectie trendy schoenen voor dames en heren. Je vindt er ook heel wat handtassen die je met je nieuwe paar schoenen kan combineren.

lees meer

Gunter Bosmans

Kasseien - Kleiklinkers - Natuursteen - Recuperatiesteen … Gelegd of voor de doe-het-zelver

lees meer

Tuinrama

Om je tuin en terras gezellig en comfortabel in te richten heeft Tuinrama alles in huis. Je geniet er naast een ruime keuze aan tuinmeubelen, -accessoires en barbecues van een persoonlijke aanpak en uitstekend advies.

lees meer

Speciale promoties Check het hier