Nieuws uit de regio

16-11-2023 - Wiekevorst

Sint Jansvrienden vragen boter bij de vis

Op vrijdag 17 november gaat de nieuwste productie van de toneelafdeling van de Sint Jansvrienden in Wiekevorst in première in zaal St. Jan aan de Dalstraat, vlakbij sporthal De Wimpel. ‘Boter bij de vis’ is een hilarische deurenkomedie over een oplichter die verstrikt raakt in zijn eigen leugens. De regie is al voor de 14de keer in de handen van Bert Van Rompaye die zelf ook een klein rolletje speelt. Onder de acteurs ook enkele jongeren die flink hun streng trekken.

Komt de waarheid aan het licht?

‘Boter bij de vis’ is geschreven door Michael Cooney, de broer van de andere succesvolle comedy schrijver Ray Cooney. Het brengt het verhaal van Eric Swam die, dooreen afvloeiingsplan, werkloos wordt, maar dat aan zijn vrouw niet verteld. Eric stort zich in het oplichtersleven en kan zo veel geld verdienen, onder meer dank zij de hulp van zijn oom. Ook zijn huurder raakt er bij betrokken. Maar een overheidsinspecteur, een sociaal assistente en een relatietherapeut dreigen alles in het honderd te laten lopen. Blijft Eric en zijn kompanen uit de handen van het gerecht? En wat met die dode?

8 opvoeringen

Bij Sint Jansvrienden bieden het publiek tijdens de pauze genieten van een frisse frisco of een heerlijk bordje kaas. Op de planken ziet u Hans De Haes, Dieter De Wit, Jasper Serneels, Charlotte Cools, Stephanie Leyers, Sarah Schepers, Jos Van der Steen, Nick Schepers, Zeno Van der Steen, Bert Van Rompaye en Cato Hoefkens. Opvoeringen in zaal Sint Jan aan de Dalstraat te Wiekevorst op 17, 18, 24, 25 en 28 november en op 1 en 2 december, telkens om 20 u en op zondag 19 november om 14.30 u. Reserveringen via www.sintjansvrienden.com

La Trattoria

Italiaans restaurant

lees meer

Boexstaens Uurwerken - Juwelen

Bij Boexstaens Uurwerken en Juwelen kan je terecht voor stijlvolle en kwalitatieve horloges en sieraden. Er is voor elk wat wils waarmee je zal schitteren!

lees meer

Clem Vercammen

Juwelen - Trouwringen - Uurwerken - Herstelatelier

lees meer

Ah Yes!

Dans-, turn- en yogakledij

lees meer

Speciale promoties Check het hier