Nieuws uit de regio

16-11-2023 - Wiekevorst

Sint Jansvrienden vragen boter bij de vis

Op vrijdag 17 november gaat de nieuwste productie van de toneelafdeling van de Sint Jansvrienden in Wiekevorst in première in zaal St. Jan aan de Dalstraat, vlakbij sporthal De Wimpel. ‘Boter bij de vis’ is een hilarische deurenkomedie over een oplichter die verstrikt raakt in zijn eigen leugens. De regie is al voor de 14de keer in de handen van Bert Van Rompaye die zelf ook een klein rolletje speelt. Onder de acteurs ook enkele jongeren die flink hun streng trekken.

Komt de waarheid aan het licht?

‘Boter bij de vis’ is geschreven door Michael Cooney, de broer van de andere succesvolle comedy schrijver Ray Cooney. Het brengt het verhaal van Eric Swam die, dooreen afvloeiingsplan, werkloos wordt, maar dat aan zijn vrouw niet verteld. Eric stort zich in het oplichtersleven en kan zo veel geld verdienen, onder meer dank zij de hulp van zijn oom. Ook zijn huurder raakt er bij betrokken. Maar een overheidsinspecteur, een sociaal assistente en een relatietherapeut dreigen alles in het honderd te laten lopen. Blijft Eric en zijn kompanen uit de handen van het gerecht? En wat met die dode?

8 opvoeringen

Bij Sint Jansvrienden bieden het publiek tijdens de pauze genieten van een frisse frisco of een heerlijk bordje kaas. Op de planken ziet u Hans De Haes, Dieter De Wit, Jasper Serneels, Charlotte Cools, Stephanie Leyers, Sarah Schepers, Jos Van der Steen, Nick Schepers, Zeno Van der Steen, Bert Van Rompaye en Cato Hoefkens. Opvoeringen in zaal Sint Jan aan de Dalstraat te Wiekevorst op 17, 18, 24, 25 en 28 november en op 1 en 2 december, telkens om 20 u en op zondag 19 november om 14.30 u. Reserveringen via www.sintjansvrienden.com

Pearle Opticiens

Pearle Opticiens heeft voor iedereen de juiste zichtoplossing. Je vindt er brillen, zonnebrillen en contactlenzen van allerlei trendy merken gecombineerd met uitstekend advies.

lees meer

Elektro Van Dessel

Al vele jaren is Elektro Van Dessel verdeler van huishoudtoestellen (klein en groot), kachels en bijverwarming. Je vindt er een uitgebreide keuze, krijgt vakkundig advies en de perfecte naservice zodat je er terecht kan voor de aankoop, plaatsing en onderhoud van uw toestel.

lees meer

Conny Schoenmode

Bij Conny Schoenen vind je leuke dames- & herenschoenen van een groot aanbod merken om een statement te maken met je voeten. Wist je dat je er ook een ruime keuze schoenen voor steunzolen vindt?  

lees meer

Het Derde Bedrijf

Brasserie en Theatercafé Het Derde Bedrijf is gevestigd in CC Zwaneberg. Het is de ideale plaats om te genieten van een lekkere snack, maaltijd of drankje, zowel binnen als buiten op het fantastische terras met zicht op het Cultuurplein.

lees meer

Speciale promoties Check het hier