Nieuws uit de regio

04-11-2023 - Hallaar

Droomhuwelijk bij de Berthoutzonen

In de parochiezaal van Hallaar gaat op vrijdag 10 november de nieuwste productie van Toneelkring De Berthoutzonen in première. De toneelvereniging, die ontstond in de schoot van de gelijknamige fanfare, heeft al een lange traditie van plezante komedies achter de rug, die begint in 1902, na WOII afgewisseld door operettes. ‘Droomhuwelijk’ speelt zich af in een landelijk hotelletje waar de avond waar de avond voordien het vrijgezellenfeest had plaats gevonden. Een situatie die veel mogelijkheden biedt voor een spetterende komedie vol absurde situaties.

Deur in, deur uit

Op de dag van zijn huwelijk wordt Bart wakker in de bruidsuite van een landelijk hotelletje, Door de kater die hij nog overgehouden heeft aan de hele lange nacht kan hij zich helemaal niet meer herinneren waar hij is. Hij wordt wakker in de bruidssuite naast een knap meisje. Hij schakelt Tim, zijn beste vriend en getuige, in om alles netjes verborgen te houden voor zijn verloofde Lies, die er spoedig zal aankomen. Kan het kamermeisje hem helpen, of zorgt die alleen maar voor nog meer verwarring?

Voor de regie doen de Berthoutzonen voor het eerst een beroep op Peter Thielemans, die vooral in de toneelwereld van Berlaar-Heikant zijn sporen al verdiende.  Op de planken zie je Els Uyttersprot, Joost Van Nuffelen, Johan Verbruggen, Annemie Verhaegen en Marleen Verhaegen, allemaal acteurs die al eerder in Hallaar op de planken stonden, voor het eerst aangevuld met Emma Coeck die ervaring opdeed bij SHAKE, de jeugdafdeling van het Heists Kamertoneel. Opvoeringen in de parochiezaal van Hallar in de Broekstraat achter de kerk op vrij 10/11 - zat 11/11 - don 16/11 - vrij 17/11 en zat 18/11  telkens om 20u. Kaarten kan je online reserveren op www.toneelberthoutzonen.be of bij Cynthia Van den Brande - 0479 93 38 82 (tussen 10u & 22u)

Brilcenter

Naast een ruim gamma optische brillen, zonnebrillen of sportbrillen van allerlei kwaliteitsmerken is Brilcenter ook gespecialiseerd in contactlenzen.

lees meer

De 46

U kan er genieten van (h)eerlijke Franse en Italiaanse keuken. De gerechten worden volledig zelf bereid met verse,hoogwaardige kwaliteitsproducten. De pasta's en pizza's kunnen ook afgehaald worden.

lees meer

Woondecor

Staat u voor een renovatie of nieuwbouw? In de 1000 m² toonzaal van Woondecor vind je een zeer ruime keuze parket, laminaat, klikvinyl, kurkvloeren, plafonds, zonwering, inbouwkasten, wandbekleding, ...

lees meer

IG Beauty

Schoonheidsinstituut, nagelstudio, make-up en shop voor verzorgingsproducten

lees meer

Speciale promoties Check het hier