Nieuws uit de regio

18-06-2022 - Heist-Goor

Grootste fietsevenement in Heist

Het Bedrijvencentrum Intrabel (voorheen Transport Bellekens) aan de Impulsstraat 6 in het Industriepark D te Heist-op-den-Berg is op zondag 19 juni het mekka voor de fietsende Heistenaar. Daar organiseert de WTC ’t Papwiel (Zuid-Afrikaans voor ‘platte band’) voor de 20ste keer de Goorse Gordel, één van de grootste fietsevenementen uit de regio. Papwielers Wilfried Heremans en Bart Goyvaerts hopen terug te kunnen aanknopen met de successen van voor corona, waarbij 2000 fietsers passeerden aan de inschrijvingstafel.

Voor het evenement wordt al vele jaren uitgeweken naar het industriepark, waar voldoende ruimte is om auto’s en fietsen te parkeren op een veilige manier, maar ook plaats is om er een gezellige happening met een groot terras, een springkasteel en een barbecue (waarvoor niet ingeschreven hoeft te worden). Blijkbaar is de organisatie voorzien op een paar honderd barbecueworsten of satés meer of minder.

Vanuit het vertrekpunt kan u kiezen voor drie verschillende parcours: De recreatieve familiefietstocht van 30 km gaat richting Rijmenam waar op de sanitaire tussenstip een gratis consumptie staat te wachten. Wie het wat sportiever wil aanpakken gaat voor de 60 km richting Herenthout en de sportieve fietsers kiezen voor de 90 km  naar Waanrode met enkele stevige Hagelandse hellingen als kuitenbijters. Ook op deze parcours is een gratis consumptie voorzien. Bij terugkomst nog  een leuk aandenken en een gratis tombola.

Nieuw is dat de fietsers het terrein best oprijden langs de Wouwerstraat, om niet in conflict te komen met de auto’s die met fietsen achterop langs de Impulstraat het feestterrein oprijden.

Groep LAC-Verschaeren

Merken als Audi, Volkswagen en Skoda gecombineerd met een correcte service en onderhoud. Bij Groep LAC - Verschaeren bent u aan het goede adres voor de aankoop en het onderhoud van uw wagen, nieuw of tweedehands.

lees meer

Heytens

Op zoek naar het geknipte deco-idee? Welke stijl u ook verkiest, bij Heytens vindt u inspiratie bij de vleet. Kiezen uit het ruime aanbod stoffen en materialen, opmeten en laten plaatsen. Op naar een nieuw interieur?

lees meer

Brilcenter

Naast een ruim gamma optische brillen, zonnebrillen of sportbrillen van allerlei kwaliteitsmerken is Brilcenter ook gespecialiseerd in contactlenzen.

lees meer

De Hoofdzaak - Kapsalon

Een frisse snit, een knappe brushing of styling, een nieuw kleurtje, … Redenen genoeg om te genieten van een heerlijk verwenmoment bij De Hoofdzaak. U wordt er van begin af aan in de watten gelegd.

lees meer

Speciale promoties Check het hier