Nieuws uit de regio

03-06-2022 - Heist-op-den-Berg

Proficiat aan de fietsers!

Vrijdag 3 juni was het Wereld fietsdag. In gans de wereld werden de velorijders in het zonnetje gezet en ook in Heist-op-den-Berg. De mensen van de Fietsersbond en de Duurzame Heistenaars hadden de handen in elkaar geslagen om mensen die met de fiets naar het werk reden in het Heistse industriepark te belonen met een attentie. Ook het bedrijf Baltimore Aircoil hield aan haar jaarlijkse traditie om fietsende werknemers een extraatje te bezorgen.

In het industriepark, vlak bij één van de grootste werkgevers stonden de Duurzame Heistenaars vanaf half zes in de ochtend de eerste fietsers van de vroege shift al op te wachten met een snoepje en felicitaties voor hun duurzame mobiliteit. Opvallend was dat er naast de fietsers, ook een aantal steppers hun opwachting maakten.  Honderd meter verder was de personeelsdienst van Baltimore ook extra vroeg uit de veren om fietsers een appel en een appelsapje aan te bieden.

Piampiani

In de Bergstraat kan je bij Piampiani terecht voor een enorme collectie trendy schoenen voor dames en heren. Je vindt er ook heel wat handtassen die je met je nieuwe paar schoenen kan combineren.

lees meer

Het Derde Bedrijf

Brasserie en Theatercafé Het Derde Bedrijf is gevestigd in CC Zwaneberg. Het is de ideale plaats om te genieten van een lekkere snack, maaltijd of drankje, zowel binnen als buiten op het fantastische terras met zicht op het Cultuurplein.

lees meer

Asian Kitchen

Sushi, wok & grill Prikkel je smaakpapillen met de Oosterse keuken van Asian Kitchen of proef van de overheerlijke, kraakverse sushigerechten. Er is voor elk wat wils!  

lees meer

Zakenkantoor Gorris (AXA)

Zakenkantoor Gorris, uw AXA bank en kredietagent in Heist-op-den-Berg. Het dynamische team staat klaar voor al uw financiële vragen omtrent kredieten, beleggingen, erven, sparen, ... Wij willen dat de klanten zich 'thuis' voelen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier