Nieuws uit de regio

03-06-2022 - Heist-op-den-Berg

Proficiat aan de fietsers!

Vrijdag 3 juni was het Wereld fietsdag. In gans de wereld werden de velorijders in het zonnetje gezet en ook in Heist-op-den-Berg. De mensen van de Fietsersbond en de Duurzame Heistenaars hadden de handen in elkaar geslagen om mensen die met de fiets naar het werk reden in het Heistse industriepark te belonen met een attentie. Ook het bedrijf Baltimore Aircoil hield aan haar jaarlijkse traditie om fietsende werknemers een extraatje te bezorgen.

In het industriepark, vlak bij één van de grootste werkgevers stonden de Duurzame Heistenaars vanaf half zes in de ochtend de eerste fietsers van de vroege shift al op te wachten met een snoepje en felicitaties voor hun duurzame mobiliteit. Opvallend was dat er naast de fietsers, ook een aantal steppers hun opwachting maakten.  Honderd meter verder was de personeelsdienst van Baltimore ook extra vroeg uit de veren om fietsers een appel en een appelsapje aan te bieden.

Lekka Lekka

Lekkere ijsjes in verrassende, uitgebreide smaken.

lees meer

't Spinnewiel

't Spinnewiel is de ideale plek om even halt te houden voor, tijdens of na een wandeling langs de Nete. Je geniet er aan de gezellige, authentieke hoeve van een drankje, hapje of uitgebreid diner.

lees meer

Hair & Beauty

Verkoop van professionele kappers- en schoonheidsproducten Haarverzorging - Kleuringen - Stylingproducten - Make-up - Nagelverzorging

lees meer

Iverans

Iverans is een gezellig restaurant in Beerzel waar je proeft van lekkere vis- en vleesgerechten, lichte salades en pittige wok- en pastaschotels.  Het is er bovendien heerlijk vertoeven op het ruime, groene terras.

lees meer

Speciale promoties Check het hier