Nieuws uit de regio

03-06-2022 - Heist-op-den-Berg

Proficiat aan de fietsers!

Vrijdag 3 juni was het Wereld fietsdag. In gans de wereld werden de velorijders in het zonnetje gezet en ook in Heist-op-den-Berg. De mensen van de Fietsersbond en de Duurzame Heistenaars hadden de handen in elkaar geslagen om mensen die met de fiets naar het werk reden in het Heistse industriepark te belonen met een attentie. Ook het bedrijf Baltimore Aircoil hield aan haar jaarlijkse traditie om fietsende werknemers een extraatje te bezorgen.

In het industriepark, vlak bij één van de grootste werkgevers stonden de Duurzame Heistenaars vanaf half zes in de ochtend de eerste fietsers van de vroege shift al op te wachten met een snoepje en felicitaties voor hun duurzame mobiliteit. Opvallend was dat er naast de fietsers, ook een aantal steppers hun opwachting maakten.  Honderd meter verder was de personeelsdienst van Baltimore ook extra vroeg uit de veren om fietsers een appel en een appelsapje aan te bieden.

Boexstaens Uurwerken - Juwelen

Bij Boexstaens Uurwerken en Juwelen kan je terecht voor stijlvolle en kwalitatieve horloges en sieraden. Er is voor elk wat wils waarmee je zal schitteren!

lees meer

Garage Wuyts

Op zoek naar een wagen voor particulier gebruik, een bestelwagen of een compacte truck? In het aanbod Hyundai of Isuzuwagens vindt u vast en zeker een wagen die voldoet aan al uw wensen.

lees meer

Indigo

Juwelen - Handtassen - Piercings

lees meer

Floral

Een fleurig boeket of een leuk plantje voor jezelf of om cadeau te doen? Spring gerust even binnen bij Floral en kies je favoriete bloemen uit.

lees meer

Speciale promoties Check het hier