Nieuws uit de regio

03-06-2022 - Heist-op-den-Berg

Proficiat aan de fietsers!

Vrijdag 3 juni was het Wereld fietsdag. In gans de wereld werden de velorijders in het zonnetje gezet en ook in Heist-op-den-Berg. De mensen van de Fietsersbond en de Duurzame Heistenaars hadden de handen in elkaar geslagen om mensen die met de fiets naar het werk reden in het Heistse industriepark te belonen met een attentie. Ook het bedrijf Baltimore Aircoil hield aan haar jaarlijkse traditie om fietsende werknemers een extraatje te bezorgen.

In het industriepark, vlak bij één van de grootste werkgevers stonden de Duurzame Heistenaars vanaf half zes in de ochtend de eerste fietsers van de vroege shift al op te wachten met een snoepje en felicitaties voor hun duurzame mobiliteit. Opvallend was dat er naast de fietsers, ook een aantal steppers hun opwachting maakten.  Honderd meter verder was de personeelsdienst van Baltimore ook extra vroeg uit de veren om fietsers een appel en een appelsapje aan te bieden.

Gunter Bosmans

Kasseien - Kleiklinkers - Natuursteen - Recuperatiesteen … Gelegd of voor de doe-het-zelver

lees meer

Gysemans Bedding

Gysemans Bedding gaat voor het allerbeste slaapcomfort en kiest daarom als een van de weinige beddenzaken exclusief voor het unieke Duitse merk Schramm waar traditie en innovatie hand in hand gaan.

lees meer

KN Light

KN Light is gespecialiseerd in elektriciteit, verlichting en domotica en daarom ook de ideale partner wanneer u nood heeft aan deskundig lichtadvies. In de toonzaal vind je de meest gerenommeerde merken. Nu ook installateur van zonnepanelen.

lees meer

De Hoofdzaak - Pruikeninstituut

De Hoofdzaak is echter meer dan alleen een kapsalon en onderscheidt zich misschien nog het meest met hun oplossingen voor kleine of grote haarproblemen. Samen met u gaan ze op zoek naar een passende oplossing want haarproblemen verschillen van persoon tot persoon.

lees meer

Speciale promoties Check het hier