Nieuws uit de regio

21-02-2022 - Heist-op-den-Berg

Sigrid Defurne zal Heist op de kaart zetten

Namens het consultancybureau CityD-WES zal mevrouw Sigrid Defurne de taak van ‘centrummanager’ van Heist-op-den-Berg op zich nemen. Samen met de grote baas van het bureau Jan Boots had ze al een eerste verkennend gesprek met schepen Eva Van den Brande, bevoegd voor citymarketing en Wim Dom van de  dienst ‘economie’ op het Heistse gemeentehuis.

“We zijn blij dat zo snel kunnen van start gaan”, vertelt Eva Van den Brande.”Als we gewoon een nieuw personeelslid hadden aangeworven, moest die zich ongetwijfeld in de materie inwerken. Nu kunnen we beroep doen op een bureau met uitgebreide ervaring dat onmiddellijk aan de slag kan gaan”. Nu volgt er overleg met de verschillende actoren. “We gaan samen met het Bergstraatcomité en met andere lokale handelaars aftoetsen wat hun vragen en noden zijn. Waar willen we naartoe met het centrum? Der zijn in het verleden al wat plannen gemaakt en het is de bedoeling dat daar nu bepaalde facetten worden uitgevoerd. Belangrijk is eerst dat de neuzen allemaal in dezelfde richting staan".

Een van de eerste acties zal het opstarten van een nieuwsbrief zijn, om de lokale gemeenschap op de hoogte te houden van de vorderingen. Binnenkort zal de centrummanager per mail bereikbaar zijn via centrummanager@heist-op-den-Berg.be

Sarah's

Trendy damesboetiek Dameskleding - Shapewear - Panty's van topkwaliteit - Accessoires Vanaf maat 34 t/m maat 50

lees meer

Gysemans Bedding

Gysemans Bedding gaat voor het allerbeste slaapcomfort en kiest daarom als een van de weinige beddenzaken exclusief voor het unieke Duitse merk Schramm waar traditie en innovatie hand in hand gaan.

lees meer

Nata

Fantasie- en stainless steel juwelen en accessoires voor dames en kinderen. Kom gerust een kijkje nemen, vrij in en uit!

lees meer

Boexstaens Uurwerken - Juwelen

Bij Boexstaens Uurwerken en Juwelen kan je terecht voor stijlvolle en kwalitatieve horloges en sieraden. Er is voor elk wat wils waarmee je zal schitteren!

lees meer

Speciale promoties Check het hier