Nieuws uit de regio

21-02-2022 - Heist-op-den-Berg

Sigrid Defurne zal Heist op de kaart zetten

Namens het consultancybureau CityD-WES zal mevrouw Sigrid Defurne de taak van ‘centrummanager’ van Heist-op-den-Berg op zich nemen. Samen met de grote baas van het bureau Jan Boots had ze al een eerste verkennend gesprek met schepen Eva Van den Brande, bevoegd voor citymarketing en Wim Dom van de  dienst ‘economie’ op het Heistse gemeentehuis.

“We zijn blij dat zo snel kunnen van start gaan”, vertelt Eva Van den Brande.”Als we gewoon een nieuw personeelslid hadden aangeworven, moest die zich ongetwijfeld in de materie inwerken. Nu kunnen we beroep doen op een bureau met uitgebreide ervaring dat onmiddellijk aan de slag kan gaan”. Nu volgt er overleg met de verschillende actoren. “We gaan samen met het Bergstraatcomité en met andere lokale handelaars aftoetsen wat hun vragen en noden zijn. Waar willen we naartoe met het centrum? Der zijn in het verleden al wat plannen gemaakt en het is de bedoeling dat daar nu bepaalde facetten worden uitgevoerd. Belangrijk is eerst dat de neuzen allemaal in dezelfde richting staan".

Een van de eerste acties zal het opstarten van een nieuwsbrief zijn, om de lokale gemeenschap op de hoogte te houden van de vorderingen. Binnenkort zal de centrummanager per mail bereikbaar zijn via centrummanager@heist-op-den-Berg.be

Hoorcentrum Aerts

Hoorcentrum Aerts staat garant voor de beste hooroplossingen op maat. U kan er vrijblijvend terecht om uw gehoor te laten testen en informatie te vergaren over de best mogelijke opties om uw gehoor te verbeteren en te beschermen.

lees meer

Vastgoed De Bie

Vastgoed De Bie is uw volwaardige partner voor al uw vastgoedtransacties en biedt u persoonlijke dienstverlening bij de verkoop en verhuur van al uw vastgoed.

lees meer

Het Pigment

schilder- & behangwerken - verf - raamdecoratie - tapijten - tafellinnen - sierkussens Koop al onze artikels online!    Bezoek onze webshop.  

lees meer

Speciale promoties Check het hier