Nieuws uit de regio

22-11-2021 - Heist-op-den-Berg

Maandagmarkt op Iedereen Beroemd

Op de Heistse maandagmarkt stond op 22 november een klein tafeltje met een antieke rode telefoon te bellen met daarnaast een uitnodigend stoeltje. De rinkelende telefoon werd al snel opgenomen door een bezoeker van de markt. Wie het gesprek mee wil volgen, kan na Het Journaal op Eén van 22 november kijken naar Iedereen Beroemd, waar de onbekende Heistenaar zijn mening geeft over een actueel onderwerp.

Ondanks alle coronamaatregelen worrdt de Heistse maandagmarkt in de Bergstraat nog vrij druk bezocht. Het zonnige weer zal daar ongetwijfeld toe bij gedragen hebben, mede het feit dat de dag er voor op de zondagmarkt veel kramers niet waren opgedaagd door de regenbui ’s morgens. Daarom dat de makers van Iedereen Beroemd de Heistse markt hadden uitgekozen om het wekelijkse item met de rode telefoon te maken.  Cameraman, geluidstechnicus en regisseuse stonden verstopt achter het bloemenkraam van de familie Van Eccelpoel voor het Cultuurplein en maakten van daaruit beelden en werd het gesprek gevoerd.

Leonidas

Wat is er lekkerder dan een overheerlijke praline bij de koffie? Chocolade past perfect bij alle kleine en grote momenten in het dagelijks leven en al zeker in de vorm van een praline uit een stijlvol gouden doosje van Leonidas!

lees meer

Paul De Preter

Keiharde kwaliteit is de specialiteit van Paul De Preter. In hem vindt u de ideale partner voor al uw realisaties met vloeren, wandtegels, badkamerrenovaties, natuursteen, enz...    

lees meer

Kovéra

Bij Kovéra vind je keukens, badkamers en kasten op maat en dat in alle mogelijke stijlen en materialen. Onder het motto 'klant is koning' wordt elk project gemaakt volgens de wensen, de smaak en ruimte van de klant.

lees meer

Shood

Soulful interior, homemade wood design & lifestyle

lees meer

Speciale promoties Check het hier