Nieuws uit de regio

21-11-2021 - Hallaar

Dan toch toneel in Hallaar

Op 10 november werd er een coronabesmetting vast gesteld bij enkele spelers van Toneelkring De Berthoutzonen, waardoor de vertoningen van "Pak De Poen" uitgesteld zijn. Gelukkig hebben zij geen grote gevolgen ondervonden van de besmetting en zijn ze nu terug uit quarantaine. Na overleg met de beheerders van de parochiezaal in Hallaar kunnen de vertoningen terug hervat worden vanaf zaterdag 20 november.

Het decor was gelukkig nog niet afgebroken en na een repetitie zaten de tekst en bewegingen er terug in. Er zijn ondertussen nieuwe data vast gelegd: zaterdag 20/11, zondag 21/11, donderdag 2/12, vrijdag 3/12 en zaterdag 4/12, telkens om 20 u..

Ondertussen zijn de coronaregels wel gewijzigd. “Voor de bezoekers vragen we een geldige coronapas, en het dragen van een mondmasker tijdens de voorstelling en bij de verplaatsingen, zodat de vertoning zo veilig mogelijk kan verlopen”, aldus voorzitter Joost Van Nuffelen. “Als er achteraf nog een drankje wordt genuttigd, kan het masker wel even af. Er is ook een permanente CO2-meting en er zal extra verlucht worden indien nodig. Het maximaal aantal toeschouwers zal beperkt worden tot 75% van de capaciteit.We hopen nog heel wat mensen te kunnen vermaken met deze schitterende komedie!”

Pak De Poen is een hilarische komedie boordevol humor, een enorme vaart, naamsverwisselingen en misverstanden. Het is geschreven door Ray Cooney (vertaald door Dirk Van Vooren) en in Hallaar geregisseerd door jonge Jodi Heremans. In Pak De Poen krijgen we een niet-zo-doordeweekse dag in het leven van Alain en Sylvie De Vlieger te zien. Alain, een brave kantoorbediende, komt op een dag thuis met een verkeerd koffertje. In plaats van zijn halve pistolet met choco, zit er 10 miljoen in.

Reservatie kan op het nummer 0479/933882. Meer info is ook te vinden op de site www.toneelberthoutzonen.be

Middenstand Putte

Middenstand Putte verenigt de Putse handelaars om van Putte een bruisend winkelcentrum te maken. Ze organiseren o.a. de Putse Feesten, de eindejaarsactie en koopzondagen.

lees meer

De Banier

Verkoop van Chirokleren, spelmateriaal en creatieve producten om te knutselen

lees meer

De 46

U kan er genieten van (h)eerlijke Franse en Italiaanse keuken. De gerechten worden volledig zelf bereid met verse,hoogwaardige kwaliteitsproducten. De pasta's en pizza's kunnen ook afgehaald worden.

lees meer

Zakenkantoor De Bie

Een ongeluk komt nooit gelegen maar vormt helaas een vast onderdeel van het dagelijks leven. Een goede verzekering is daarbij een zaak, maar wat als daar ook nog een uitstekende service bij kwam?

lees meer

Speciale promoties Check het hier