Nieuws uit de regio

19-11-2021 - Putte

Een Gouden Doos voor nieuwe Puttenaren

Het Putse gemeentebestuur en de Putse handelaars hebben de handen in elkaar gestoken voor het lanceren van de Gouden Doos. Die doos is bedoeld voor elke nieuwe inwoner van de gemeente. In de doos zitten verschillende korting- en cadeaubons van diverse Putse handelaars.

Bij de inschrijving in het Putse bevolkingsregister krijgen nieuwe Putse inwoners een bon om de gouden doos af te halen. Een prima manier om kennis te maken met de verschillende handelaars in zijn/haar nieuwe gemeente. Sommige handelszaken bieden een korting tot 10 %, andere een waardebon van 50 euro of een leuk cadeau bij hun eerste bezoek. Daarnaast zit er ook nog een leuke, milieuvriendelijke shoppingtas in de gouden doos. Op dit moment hebben al meer dan 20 handelaars zich aangemeld om nieuwe inwoners een presentje te bieden. Nadia van de Putse Middenstandsvereniging hoopt dat er nog meer handelaars zich op die manier willen presenteren aan de nieuwe inwoners in hun gemeente.

Tuinrama

Om je tuin en terras gezellig en comfortabel in te richten heeft Tuinrama alles in huis. Je geniet er naast een ruime keuze aan tuinmeubelen, -accessoires en barbecues van een persoonlijke aanpak en uitstekend advies.

lees meer

La Trattoria

Italiaans restaurant

lees meer

La Cita

La Cita bevindt zich in het hartje van de Bergstraat. Met enkele troeven zoals het gebruik van verse producten, een vriendelijke service, een gezellig terras en een warme sfeer wil La Cita het verschil maken.

lees meer

Skinfit

Hoogkwalitatieve sportkleding. Geweldige natuurbelevenissen en intensieve lichaamservaring inspireerden dit hoogkwalitatieve merk om de perfecte functionele kleding te vervaardigen zodat het aangenaam sporten en bewegen is in de vrije natuur.

lees meer

Speciale promoties Check het hier