Nieuws uit de regio

18-11-2021 - Heist-op-den-Berg

Winterchalet aan de Heistse berg

Ondanks corona is op 18 november de pop-up winterbar Moose voor het 6de jaar deze winter in het Heistse straatbeeld verschenen.  Na één jaar zonder Moose zal het ook nu een aangepaste editie worden. Maar ondanks de beperkingen zal Jan Moons en zijn team deze eindejaarsperiode tot 9 januari weer zorgen voor extra beleving op het gouden kruispunt, officieel Vredesplein. Naast lokaal talent heeft Jan ook Barbara Dex en Sofie uitgenodigd voor een optreden.

“6 jaar geleden waren we de eerste en enige winterbar uit deze regio”, begint Jan Moons het verhaal.  “De enige zijn we al lang niet meer.  Maar wel één van de enige waar iedereen welkom is.  Zowel door jong als oud, overdag als ’s avonds wordt de sfeer en ambiance gesmaakt. We kijken niet alleen met plezier uit naar de avonden, maar zeker ook naar de gezellig drukke namiddagen met een aangename atmosfeer.  Ook het gevoel van effectief in een houten chalet te zitten aan de voet van de berg, in één of ander skigebied, hebben we steeds kunnen bereiken”.

De Moose Bar zal ook de aangepaste coronaregels naleven. Na controle van het Covid Safe Ticket krijg je een stempel zodat je binnen en buiten kan lopen zonder steeds weer te moeten gecontroleerd worden.

De chalet is even groot als vorig jaar, maar de binnenmuur verdween volledig en maakte plaats voor een extra tafel en een langere toog. Maar de grootste wijziging is voor buiten voorzien.  Het stukje Vredesplein dat voor de winterbar ligt werd op dezelfde hoogte als de bar.  Extra tafels, zitplaatsen, parasols en terrasverwarmers maken het één groot geheel.

De Moose Bar heeft ook heel wat extra activiteiten op stapel staan. Naast resident DJ Peter zorgen heel wat andere dj’s voor ambiance. Elke maandag is er een optreden van lokaal talent zoals Tijl en Rune (22 november), Shitty Shoes (29 november), de Vlaamse zangeres Sofie (6 december) Enchantee uit Herenthout (13 december) en top-of-the-bill Barbara Dex (20 december) en tenslotte Aalex Vertommen(3 januari). Moose bar werkt ook mee aan de traditionele Heistse eindejaarsevenementen als Heist Loopt Warm (16 december) en de Crazy Kroegentocht (26 december)

Brilcenter

Naast een ruim gamma optische brillen, zonnebrillen of sportbrillen van allerlei kwaliteitsmerken is Brilcenter ook gespecialiseerd in contactlenzen.

lees meer

Bizzar

Bizzar biedt je de mooiste collecties kinderkleding. Je vindt er de leukste stukjes voor je oogappel van 0 tot 14 jaar binnen een trendy en kleurrijke shopomgeving.

lees meer

Marjel boetiek

Bij Marjel Boetiek in Westmeerbeek vind je elk seizoen opnieuw de meest stijlvolle dameskleding! Je kan er terecht voor de laatste nieuwe trends waarmee je zal stralen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier