Nieuws uit de regio

09-03-2016 - Heist-op-den-Berg

Onbekenden geven elkaar hun jawoord

Op maandag was er op VTM de eerste aflevering van het nieuwe realityprogramma Blind getrouwd. Een uniek experiment waarbij koppels in het huwelijksbootje stappen nog voor ze mekaar ontmoet hebben. Eén van de bruiden komt uit Heist-op-den-Berg.

De Heistse Inge Van Roosbroeck ( 31 jaar ), bachelor in de rechtspraktijk en Jonas ( 30 jaar ) uit Westdorpe, inspecteur aan de haven van Gent, stapten met elkaar in het huwelijksbootje zonder elkaar ooit te hebben gezien. Volgens een team van experten, waaronder psychologen, seksuologen en relatietherapeuten, zouden Inge en Jonas een goede match vormen. Het huwelijk werd voltrokken door Eric Verbist, Schepen van Bevolking en Burgerlijke Stand. “Inge en Jonas waren wel erg zenuwachtig. Zij zijn bijzonder vriendelijke mensen welke met overtuiging het jawoord gaven. Ik wens hen een mooie en gelukkige toekomst”, aldus de schepen. Daarop sprak burgemeester Luc Vleugels het kersverse echtpaar toe. “Uiteraard waren zij zenuwachtig, dat zou ik ook zijn. Wat mij echter opviel is, hoe beheerst zij met de situatie omgingen. Ikzelf zou ongetwijfeld door de mand zijn gevallen, dat was bij hen geenszins het geval. Ik had er wel een positief gevoel bij, ik geef ze een behoorlijke kans op slagen.”


Foto: Ken Pimontel / De Portretfotograaf

Bergstraatcomité

In de Bergstraat moet het aangenaam winkelen, wandelen en ontspannen zijn! Het Bergstraatcomité zorgt voor een mooie en levendige straat waar het fijn vertoeven is.

lees meer

Paul De Preter

Keiharde kwaliteit is de specialiteit van Paul De Preter. In hem vindt u de ideale partner voor al uw realisaties met vloeren, wandtegels, badkamerrenovaties, natuursteen, enz...    

lees meer

Café 't Pleintje

Bij Café 't Pleintje geniet je het hele jaar door van gezelligheid! Boven kan je ook een feestzaaltje huren, ideaal voor een verjaardagsfeestje, receptie of vergadering.

lees meer

De Cavalerie

In de loungy eet- en drankgelegenheid De Cavalerie kan je terecht voor een drankje, een snelle hap of uitgebreide maaltijd met zicht op het domein of de pistes van de manege. Op het terras is het leuk vertoeven in de zomer maar je geniet er ook van het eerste lentezonnetje of de nazomerzon.

lees meer

Speciale promoties Check het hier