Nieuws uit de regio

09-03-2016 - Heist-op-den-Berg

Onbekenden geven elkaar hun jawoord

Op maandag was er op VTM de eerste aflevering van het nieuwe realityprogramma Blind getrouwd. Een uniek experiment waarbij koppels in het huwelijksbootje stappen nog voor ze mekaar ontmoet hebben. Eén van de bruiden komt uit Heist-op-den-Berg.

De Heistse Inge Van Roosbroeck ( 31 jaar ), bachelor in de rechtspraktijk en Jonas ( 30 jaar ) uit Westdorpe, inspecteur aan de haven van Gent, stapten met elkaar in het huwelijksbootje zonder elkaar ooit te hebben gezien. Volgens een team van experten, waaronder psychologen, seksuologen en relatietherapeuten, zouden Inge en Jonas een goede match vormen. Het huwelijk werd voltrokken door Eric Verbist, Schepen van Bevolking en Burgerlijke Stand. “Inge en Jonas waren wel erg zenuwachtig. Zij zijn bijzonder vriendelijke mensen welke met overtuiging het jawoord gaven. Ik wens hen een mooie en gelukkige toekomst”, aldus de schepen. Daarop sprak burgemeester Luc Vleugels het kersverse echtpaar toe. “Uiteraard waren zij zenuwachtig, dat zou ik ook zijn. Wat mij echter opviel is, hoe beheerst zij met de situatie omgingen. Ikzelf zou ongetwijfeld door de mand zijn gevallen, dat was bij hen geenszins het geval. Ik had er wel een positief gevoel bij, ik geef ze een behoorlijke kans op slagen.”


Foto: Ken Pimontel / De Portretfotograaf

Chong San

Bij Chong San, in het hartje van Heist-op-den-Berg, ontdekt u de veelzijdige Chinese keuken. U kan er gaan eten maar kan er ook gerechten afhalen om thuis op te smullen.

lees meer

Guy Mariën

Guy Mariën is gespecialiseerd in elektriciteit, verlichting en domotica en daarom ook de ideale partner wanneer u nood heeft aan deskundig lichtadvies. In de toonzaal vind je de meest gerenommeerde merken.

lees meer

Groep LAC-Verschaeren

Merken als Audi, Volkswagen en Skoda gecombineerd met een correcte service en onderhoud. Bij Groep LAC - Verschaeren bent u aan het goede adres voor de aankoop en het onderhoud van uw wagen, nieuw of tweedehands.

lees meer

Heytens

Op zoek naar het geknipte deco-idee? Welke stijl u ook verkiest, bij Heytens vindt u inspiratie bij de vleet. Kiezen uit het ruime aanbod stoffen en materialen, opmeten en laten plaatsen. Op naar een nieuw interieur?

lees meer

Speciale promoties Check het hier