Nieuws uit de regio

09-03-2016 - Heist-op-den-Berg

Onbekenden geven elkaar hun jawoord

Op maandag was er op VTM de eerste aflevering van het nieuwe realityprogramma Blind getrouwd. Een uniek experiment waarbij koppels in het huwelijksbootje stappen nog voor ze mekaar ontmoet hebben. Eén van de bruiden komt uit Heist-op-den-Berg.

De Heistse Inge Van Roosbroeck ( 31 jaar ), bachelor in de rechtspraktijk en Jonas ( 30 jaar ) uit Westdorpe, inspecteur aan de haven van Gent, stapten met elkaar in het huwelijksbootje zonder elkaar ooit te hebben gezien. Volgens een team van experten, waaronder psychologen, seksuologen en relatietherapeuten, zouden Inge en Jonas een goede match vormen. Het huwelijk werd voltrokken door Eric Verbist, Schepen van Bevolking en Burgerlijke Stand. “Inge en Jonas waren wel erg zenuwachtig. Zij zijn bijzonder vriendelijke mensen welke met overtuiging het jawoord gaven. Ik wens hen een mooie en gelukkige toekomst”, aldus de schepen. Daarop sprak burgemeester Luc Vleugels het kersverse echtpaar toe. “Uiteraard waren zij zenuwachtig, dat zou ik ook zijn. Wat mij echter opviel is, hoe beheerst zij met de situatie omgingen. Ikzelf zou ongetwijfeld door de mand zijn gevallen, dat was bij hen geenszins het geval. Ik had er wel een positief gevoel bij, ik geef ze een behoorlijke kans op slagen.”


Foto: Ken Pimontel / De Portretfotograaf

Chong San

Bij Chong San, in het hartje van Heist-op-den-Berg, ontdekt u de veelzijdige Chinese keuken. U kan er gaan eten maar kan er ook gerechten afhalen om thuis op te smullen.

lees meer

Clem Vercammen

Clem Vercammen is een gevestigde waarde en vertrouwde naam in de juwelen- en uurwerkenwereld! Je vindt er een enorm aanbod juwelen en horloges en kan deze er ook laten repareren in het eigen atelier.

lees meer

In de Ster Mode

Op zoek naar iets nieuws? Houd je ervan mooi gekleed te gaan? Casual of chique, maar altijd volgens de laatste trends? Bij In de Ster Mode ontdek je stijlvolle en gevarieerde collecties.

lees meer

Decomundo

Decomundo is de specialist in het realiseren van je interieur en het bemeubelen van je terras.

lees meer

Speciale promoties Check het hier