Nieuws uit de regio

14-06-2021 - Heist-op-den-Berg

Air Force One vliegt over Heist!

Zondagavond omstreeks 20u40 vloog Air Force One met Amerikaans president Joe Biden aan boord over Heist en hij kon onze gemeente dus vanuit de lucht bewonderen. Het is de eerste keer dat president Biden een bezoek brengt aan ons land voor een NAVO-top in Brussel. Luc De Meyer en Maggie Hectors uit Hallaar konden de Boeiing 747-200 vanop hun terras spotten en dat leverde deze prachtige foto op! Dinsdagavond stijgt Air Force One opnieuw op in Melsbroek om dan nog een laatste stop te maken in Zwitserland vooraleer ze terugvliegen naar Washington.

De Backer Haarden

Een huis is een plek waar u zich thuis moet kunnen voelen, een plek die gezelligheid moet uitstralen. Voor ons wordt een huis pas een thuis met de gezellige warmte van een haard.

lees meer

De Bollekeshoef

KINDERBOERDERIJ - STAL - HAPJE & DRANKJE

lees meer

Bizzar

Bizzar biedt je de mooiste collecties kinderkleding. Je vindt er de leukste stukjes voor je oogappel van 0 tot 14 jaar binnen een trendy en kleurrijke shopomgeving.

lees meer

Pearle Opticiens

Pearle Opticiens heeft voor iedereen de juiste zichtoplossing. Je vindt er brillen, zonnebrillen en contactlenzen van allerlei trendy merken gecombineerd met uitstekend advies.

lees meer

Speciale promoties Check het hier