Nieuws uit de regio

14-06-2021 - Heist-op-den-Berg

Air Force One vliegt over Heist!

Zondagavond omstreeks 20u40 vloog Air Force One met Amerikaans president Joe Biden aan boord over Heist en hij kon onze gemeente dus vanuit de lucht bewonderen. Het is de eerste keer dat president Biden een bezoek brengt aan ons land voor een NAVO-top in Brussel. Luc De Meyer en Maggie Hectors uit Hallaar konden de Boeiing 747-200 vanop hun terras spotten en dat leverde deze prachtige foto op! Dinsdagavond stijgt Air Force One opnieuw op in Melsbroek om dan nog een laatste stop te maken in Zwitserland vooraleer ze terugvliegen naar Washington.

The Social Boutique

Tapas & Wine bar Foodsharing

lees meer

Zakenkantoor De Bie

Een ongeluk komt nooit gelegen maar vormt helaas een vast onderdeel van het dagelijks leven. Een goede verzekering is daarbij een zaak, maar wat als daar ook nog een uitstekende service bij kwam?

lees meer

Skinfit

Hoogkwalitatieve sportkleding. Geweldige natuurbelevenissen en intensieve lichaamservaring inspireerden dit hoogkwalitatieve merk om de perfecte functionele kleding te vervaardigen zodat het aangenaam sporten en bewegen is in de vrije natuur.

lees meer

New Van Heukelom

Bij New Van Heukelom aan de Liersesteenweg vind je allerlei kantoor- en schoolmateriaal, van paperclips en nietjesmachines over balpennen tot mappen in alle maten, maar ook computers, tablets, printers en toebehoren.

lees meer

Speciale promoties Check het hier