Nieuws uit de regio

09-06-2021 - Heist-op-den-Berg

Geen braderij in september

Met naar schatting 50.000 bezoekers op één weekend is de Heistse braderij al vele jaren hét massa-evenement in de regio. Voor het 2de jaar op rij zal het grote feest echter niet doorgaan. Kristien Vercammen van het Bergstraatcomité kondigt wel een uitgebreid soldenweekend aan. Ondanks de  vraag van sommigen, onder meer van Marcel Van Hoof in de Heistse gemeenteraad, is er geen braderij in begin september, zelfs als de coronamaatregelen het zouden toelaten.

Het soldenweekend in de Bergstraat, in plaats van de traditionele braderij, gaat door op vrijdag 25 en zaterdag 26 juni met laatavondopeningen tot 20 u. Op zondag 27 juni is de Bergstraat verkeersvrij en kan er geshopt worden van 13 tot 20 u. De terrasjes en de cafés kunnen natuurlijk genieten van de versoepelde coronamaatregelen en mogen open blijven tot 23.30 u. De Bergstraathandelaars hopen op die manier toch nog op een beetje de sfeerbeleving van de braderij in het Heistse commerciële centrum.  Een braderij begin september komt er dus zeker niet, zelfs als de coronamaatregelen het zouden toelaten. Ook in 2021 geen massa volk die dag én nacht door de Bergstraat struint. Organisatorisch is niet haalbaar is om dergelijk evenement op zo’n korte tijd in elkaar te steken. Kristien Vercammen hoopt wel dat eind september het Herfstfestival opnieuw kan georganiseerd worden in al zijn glorie met de nodige toeters en bellen.

Bizzar

Bizzar biedt je de mooiste collecties kinderkleding. Je vindt er de leukste stukjes voor je oogappel van 0 tot 14 jaar binnen een trendy en kleurrijke shopomgeving.

lees meer

Zakenkantoor Gorris (AXA)

Zakenkantoor Gorris, uw AXA bank en kredietagent in Heist-op-den-Berg. Het dynamische team staat klaar voor al uw financiële vragen omtrent kredieten, beleggingen, erven, sparen, ... Wij willen dat de klanten zich 'thuis' voelen.

lees meer

Marjel boetiek

Bij Marjel Boetiek in Westmeerbeek vind je elk seizoen opnieuw de meest stijlvolle dameskleding! Je kan er terecht voor de laatste nieuwe trends waarmee je zal stralen.

lees meer

Het Reklameklokje

Gratis weekblad voor de regio Heist-op-den-Berg, Beerzel, Berlaar, Berlaar-Heikant, Booischot, Grootlo, Hallaar, Hulshout, Heist-Goor, Itegem, Pijpelheide, Putte, Schriek, Wiekevorst en Begijnendijk. Een uitgave van drukkerij-uitgeverij Peeters nv.

lees meer

Speciale promoties Check het hier