Nieuws uit de regio

03-04-2021 - Schriek

Wanneer is het terug feest in Schriek?

Schriek is dé feestgemeente in Heist-op-den-Berg, een titel waar de plaatselijke landelijke gilde een belangrijk aandeel in heeft. Omdat er het voorbije jaar niet veel te feesten viel, werden alle trouwe leden van de Schriekse LG-afdeling  letterlijk in de bloemetjes gezet, met 540 potjes paasbloemen, wat chocolade en een boodschap van het bestuur.

Landelijke Gilde Schriek voerde al enkele jaren strijd met de collega’s van Londerzeel om de grootste afdeling van Vlaanderen te zijn. Dat ze nu de top van de Belgische Boerenbond zijn, danken ze ongetwijfeld aan het ruime aanbod activiteiten. Dit weekend gaat het ‘Paaseieren gooien’, vanuit de Schriekse kerktoren niet door, net als de grote jaarlijkse plantenmarkt begin mei. Om de leden toch een beetje tegemoet te komen werd de attentie met paasbloemen en een chocolaatje door de bestuursleden bij 540 gezinnen persoonlijk afgeleverd. De Landelijke Gilde kijkt eralvast naar uit om terug op volle snelheid aan de slag te gaan, en de reputatie van Schriek als feestdorp terug in ere te herstellen.

Boexstaens Uurwerken - Juwelen

Bij Boexstaens Uurwerken en Juwelen kan je terecht voor stijlvolle en kwalitatieve horloges en sieraden. Er is voor elk wat wils waarmee je zal schitteren!

lees meer

Maaikes Skin Art

Tatoeages, piercings & permanente make-up

lees meer

Lekka Lekka

Lekkere ijsjes in verrassende, uitgebreide smaken.

lees meer

La Trattoria

Italiaans restaurant

lees meer

Speciale promoties Check het hier