Nieuws uit de regio

03-04-2021 - Schriek

Wanneer is het terug feest in Schriek?

Schriek is dé feestgemeente in Heist-op-den-Berg, een titel waar de plaatselijke landelijke gilde een belangrijk aandeel in heeft. Omdat er het voorbije jaar niet veel te feesten viel, werden alle trouwe leden van de Schriekse LG-afdeling  letterlijk in de bloemetjes gezet, met 540 potjes paasbloemen, wat chocolade en een boodschap van het bestuur.

Landelijke Gilde Schriek voerde al enkele jaren strijd met de collega’s van Londerzeel om de grootste afdeling van Vlaanderen te zijn. Dat ze nu de top van de Belgische Boerenbond zijn, danken ze ongetwijfeld aan het ruime aanbod activiteiten. Dit weekend gaat het ‘Paaseieren gooien’, vanuit de Schriekse kerktoren niet door, net als de grote jaarlijkse plantenmarkt begin mei. Om de leden toch een beetje tegemoet te komen werd de attentie met paasbloemen en een chocolaatje door de bestuursleden bij 540 gezinnen persoonlijk afgeleverd. De Landelijke Gilde kijkt eralvast naar uit om terug op volle snelheid aan de slag te gaan, en de reputatie van Schriek als feestdorp terug in ere te herstellen.

Shood

Soulful interior, homemade wood design & lifestyle

lees meer

Iverans

Iverans is een gezellig restaurant in Beerzel waar je proeft van lekkere vis- en vleesgerechten, lichte salades en pittige wok- en pastaschotels.  Het is er bovendien heerlijk vertoeven op het ruime, groene terras.

lees meer

ACS Car Hifi

Bij ACS vind je alle providers onder een dak en kan je terecht voor mobiele elektronica zoals gsm, gps en car-hifi. Bovendien beschikt ACS ook over een eigen montage- en reparatie-atelier.

lees meer

The Social Boutique

Tapas & Wine bar Foodsharing

lees meer

Speciale promoties Check het hier