Nieuws uit de regio

06-01-2021 - Hulshout

Griezelen met Bent Van Looy

Eén van de weinige activiteiten die vandaag nog kunnen doorgaan, zijn de wandelingen in eigen bubbel die door verschillende organisaties worden georganiseerd.  Iedereen probeert zijn ander accent te leggen, maar KWB Hulshout is toch bijzonder uit de hoek gekomen: Zij hebben singer-songwriter Bent Van Looy kunnen strikken om hun wandeling te promoten en voor kleine stappers een griezelverhaal in te lezen.

Zoals zoveel andere evenementen kan dit jaar de Herenbossenwandeling van KWB Hulshout niet doorgaan. Als alternatief heeft het Hulshoutse wandelteam een nieuw parcours uitgetekend met als extra een griezelverhaal. Je kan kiezen tussen 3 afstanden: 5, 8 of 13 km, die allemaal vertrekken aan het Mattheus Parochiecentrum aan de Grote Baan 120, tegenover de kerk. Met een smartphone met 4G kan je op het parcours van de 5 km een griezelverhaal horen aan de hand van QR-codes die je onderweg moet scannen. Het verhaal werd geschreven door An Neven en griezelig ingelezen door Bent Van Looy. Je kan kiezen tussen het verhaal voor kleine kinderen of voor kinderen met iets meer durf. Als je via de QR-code aan de start ook je maildadres ingeeft, maak je kans op een Familiebox van Share a box.  Deelname is volledig gratis en de aanduidingen op de route blijven zeker hangen tot 23 januari. Een leuke manier om de natuur van de Herenbossen en de Netevallei te ontdekken met je eigen bubbel. Op www.kwbhulshout.be maakt Bent Van Looy je alvast warm voor het griezelverhaal.

L'air et L'eau

Weg met zorgen en stress na een heerlijke relaxmoment in de sauna of jacuzzi. L'air et L'eau is thuis in wellness! Je vindt er gegarandeerd een sauna voor binnen of buiten, een jacuzzi, warmtepomp of outdoor living artikelen van gekende merken om thuis heerlijk te relaxen. Een weldaad voor zowel je mentale als fysieke weerbaarheid!  

lees meer

Bosmans Slaapcomfort Center

Wie goed slaapt is gezonder, energieker en opgewekter. Bij Bosmans Slaapcomfort vind je een enorm aanbod slaapsystemen, hoofdkussens, dekbedden en bedtextiel.

lees meer

Nata

Fantasie- en stainless steel juwelen en accessoires voor dames en kinderen. Kom gerust een kijkje nemen, vrij in en uit!

lees meer

Decomundo

Decomundo is de specialist in het realiseren van je interieur en het bemeubelen van je terras.

lees meer

Speciale promoties Check het hier