Nieuws uit de regio

03-01-2021 - Schriek

Het 'Schriekgevoel' in de brievenbus

Het is ondertussen een traditie geworden in Schriek dat het Uylecomité samen met de vele Schriekse verenigingen, verkleed als Drie-Koningen met collectebus, de Schriekse kalender deur aan deur brengen. Met de vrije giften van de Schriekse inwoners werden steeds de drukkosten gedekt. Omdat net nu het #SchriekGevoel, de verbondenheid en samenhorigheid zo belangrijk zijn, werd er beslist om toch ook voor 2021 een kalender  te voorzien. Op de foto de postbodes Charlotte Van Houtvinck en Kenny Van Goolen.

Omdat zingen aan de deur dit jaar niet mogelijk is werden de kalenders dit jaar coronaproof gebust. En ook de Schriekse fundraising gaat met zijn tijd mee: Er werd een Payconic-code voorzien zodat vrije giften makkelijk kunnen gestort worden op de rekening van het Uylecomité. Wie geen Payconiq heeft, kan een gewone overschrijving doen. De volledige opbrengst van alle activiteiten van het Uylecomité zijn ten voordele van de renovatie van de parochiezaal.

Schriek is gekend voor zijn bruisend dorpsleven. Het is dan ook zeer handig dat alle activiteiten worden vermeld in deze kalender. Verder vind je zeer mooie foto’s van Schriek en de contactgegevens van alle Schriekse verenigingen in deze kalender. Omdat ook in 2021 dat virus nog wijzigingen in de kalender zal brengen, is ook een online-kalender opgemaakt. Daar worden alle afgelaste en bevestigde activiteiten steeds actueel bij gehouden: www.schriek.online

‘Den Uyl waakt over ons’ : Bij het begin van de Corona-crisis werd met het gekende Schriek-gevoel dit spandoek opgehangen…. Net zoals vele activiteiten van de Schriekse verenigingen werden ook de Uylefeesten 2020 afgelast. Een aantal verenigingen organiseerden corona-proof afhaal-alternatieven, maar heel Schriek staat te popelen om er terug ‘echt’ in te vliegen. “Laat ons daarom hopen dit spandoek snel uit het Schriekse straatbeeld kan verdwijnen!”, aldus mede-initiatiefnemer Carl Verelst.

DJeans - Teenstore

Bij DJeans Teenstore vind je de leukste kleding, ondergoed, accessoires en schoenen voor tieners van 10 tot 18 jaar. Ontdek de hippe collecties van allerlei merken binnen een aangename winkelsfeer boordevol coole decoratiestukken.

lees meer

Hoorcentrum Aerts

Hoorcentrum Aerts staat garant voor de beste hooroplossingen op maat. U kan er vrijblijvend terecht om uw gehoor te laten testen en informatie te vergaren over de best mogelijke opties om uw gehoor te verbeteren en te beschermen.

lees meer

Lapperre Hoorcentrum

Hoorcentrum Lapperre staat voor hoorkwaliteit voor het leven. In uw Lapperre hoorcentrum neemt de audioloog de tijd om naar u te luisteren en samen de oplossingen te overlopen. Zo kunnen we uw gehoor optimaal beschermen en u opnieuw laten genieten van het plezier om goed te horen.

lees meer

De Backer Haarden

Een huis is een plek waar u zich thuis moet kunnen voelen, een plek die gezelligheid moet uitstralen. Voor ons wordt een huis pas een thuis met de gezellige warmte van een haard.

lees meer

Speciale promoties Check het hier