Nieuws uit de regio

27-12-2020 - Wiekevorst

Wandelen met vogeltjes en vlammetjes

Voor wie de kilo’s van de kerstkalkoen er terug graag af wil op een sportieve manier, heeft het team van  de vzw Kompaan een leuke wandeling door bossen en velden in Wiekevorst uitgetekend. Kompaan is een vereniging die iedereen wil laten participeren aan het bestaande vrijetijdsaanbod. De vzw vormt een brug tussen reizigers met ondersteuningsnoden en vrijwilligers/assistenten. De vrijwilliger is een metgezel die ervoor zorgt dat personen met een beperking of zorgvraag minder tot geen drempels ervaren in het vrijetijds- en vakantieaanbod. Zelf zeggen ze dat de vrijwilligers van Kompaan ervoor zorgen dat een beperking niet langer beperkend dient te zijn.

De Vlammekeswandeling in het landelijk gebied van Wiekevorst kaderde ook in de Warmste Week en is te stappen met je eigen bubbel. Dat kan nog de hele kerstvakantie. De 3,5  km (gemarkeerd met vogeltjes) is volledig verhard en dus geschikt voor buggy’s en rolstoelen. Ook de 7 km (gemarkeerd met vlammetjes) is, zeker bij mooi weer, redelijk toegankelijk voor alles op wieltjes. De 9 km route is voor de ervaren wandelaar die niet schrikt van enkele onverharde wegen. Alle drie vertrekken ze aan het kantoor van  Aswini-Travel aan de Louis Van Bouwelstraat 20. De wandeling zelf is gratis, maar je kan de vereniging ook steunen. Als vrijwilligersorganisatie kan alle steun gebruiken! Bij betaling van 10 euro krijg je nog wat extra:

• Een leuk tasje gevuld met allerlei lekkers van Lotus (t.w.v. 8 euro)

• Een deelnameformulier voor een tombola waarbij je kans maakt op leuke prijzen

(waaronder een reischeque)

Voor de kinderen is er ook een leuke kleurtekening voorzien die nadien aan het

rusthuis worden St. Jozef geschonken

Alle informatie omtrent de inschrijving op www.vzwkompaan.be  

Het Pigment

schilder- & behangwerken - verf - raamdecoratie - tapijten - tafellinnen - sierkussens Koop al onze artikels online!    Bezoek onze webshop.  

lees meer

La Cita

La Cita bevindt zich in het hartje van de Bergstraat. Met enkele troeven zoals het gebruik van verse producten, een vriendelijke service, een gezellig terras en een warme sfeer wil La Cita het verschil maken.

lees meer

Leonidas

Wat is er lekkerder dan een overheerlijke praline bij de koffie? Chocolade past perfect bij alle kleine en grote momenten in het dagelijks leven en al zeker in de vorm van een praline uit een stijlvol gouden doosje van Leonidas!

lees meer

Het Reklameklokje

Gratis weekblad voor de regio Heist-op-den-Berg, Beerzel, Berlaar, Berlaar-Heikant, Booischot, Grootlo, Hallaar, Hulshout, Heist-Goor, Itegem, Pijpelheide, Putte, Schriek, Wiekevorst en Begijnendijk. Een uitgave van drukkerij-uitgeverij Peeters nv.

lees meer

Speciale promoties Check het hier