Nieuws uit de regio

01-10-2019 - Hallaar

Met natte voeten naar school

De wolkbreuk die dinsdagochtend het centrum van Hallaar weer onder water zette, gebeurde net bij het begin van de schooltijd. De jongeren die te voet of met de fiets kwamen, moesten het opspattende water trotseren, vooral van automobilisten die te snel door het water reden.

Het is al een traditie geworden op de aansluiting van de Molenstraat op de Leopoldlei en L. Carréstraat. Bij elke fikse regenbui komt het riooldeksel omhoog omdat de buizen het water niet kunnen slikken dat  van hoger op de berg komt. Bij eerdere regenbuien kwam de politie of brandweer hier een oogje in het zeil houden om te autobestuurders te verwittigen, maar blijkbaar waren zij ook deze keer verrast door de omvang van de regenbui. Tegen de tijd dat de schoolbel ging, was een groot deel van het water verdwenen.

Brilcenter

Naast een ruim gamma optische brillen, zonnebrillen of sportbrillen van allerlei kwaliteitsmerken is Brilcenter ook gespecialiseerd in contactlenzen.

lees meer

Groep LAC-Verschaeren

Merken als Audi, Volkswagen en Skoda gecombineerd met een correcte service en onderhoud. Bij Groep LAC - Verschaeren bent u aan het goede adres voor de aankoop en het onderhoud van uw wagen, nieuw of tweedehands.

lees meer

Lingerie Ria

  Lingerie, badmode, nachtkleding, ... Bij Lingerie Ria in hartje Putte vind je een overweldigende keuze voor alle maten en alle leeftijden. Bovendien word je er deskundig en persoonlijk begeleid zodat je de beste keuze maakt.

lees meer

IG Beauty

Schoonheidsinstituut, nagelstudio, make-up en shop voor verzorgingsproducten

lees meer

Speciale promoties Check het hier