Nieuws uit de regio

05-08-2019 - Booischot

Lopen op de kermis

Met meer dan 500 deelnemers kan Atletiekvereniging Zuiderkempen terugblikken op een geslaagde Kermisloop tijdens de kermis van Booischot-Statie Op een maandagavond een loopwedstrijd organiseren is geen sinecure, maar met hun 30-jarige ervaring heeft AVZK er een mooi werkstuk van gemaakt

Meer dan 100 kinderen en G-atleten schreven zich in voor de voorafgaande kinderlopen en kregen voor hun prestaties een goodiebag en een medaille.

Op de kortste afstand was Pieter Verschoren de snelste. Hij liep de 4,5 km (4530 m om precies te zijn) in 14 min. 29 sec, wat betekent dat de Schriekenaar tegen bij 19 km per uur liep. Bij de dames was Liesbeth Monsecour uit Hulshout de snelste. De 7500 m werd gewonnen door Bart Vanden Bosch uit Lubbeek voor Hulshoutenaar Kenneth Laureys. Hier was Charlotte Van Hese de snelste dame voor Vicky Liekens uit Heist. De langste afstand, werd gewonnen door  Sam Valgaeren uit Westerlo. Opvallend was dat Pieter Verschoren, die een uur eerder de korte afstand had gewonnen, hier nog een 2de plaats behaalde, weliswaar een dikke minuut achter de eerste, maar nog steeds met een gemiddelde van meer dan 17 km per uur over de 10,5 km.

Dé grote winnaar van de avond was misschien wel de bierleverancier, want het is geweten dat lopers, nà de wedstrijd, graag een trappistje drinken om het verloren vocht weer op pijl te houden.
De Kermisloop van Booischot was al de 5de wedstrijd in het criterium Rondom Netedal.  De volgende wedstrijden zijn Heist Loopt (25 augustus), De Hei Loopt (op 14 september) en de Netedal Natuurloop in Itegem op 22 september.

Lapperre Hoorcentrum

Hoorcentrum Lapperre staat voor hoorkwaliteit voor het leven. In uw Lapperre hoorcentrum neemt de audioloog de tijd om naar u te luisteren en samen de oplossingen te overlopen. Zo kunnen we uw gehoor optimaal beschermen en u opnieuw laten genieten van het plezier om goed te horen.

lees meer

Marjel boetiek

Bij Marjel Boetiek in Westmeerbeek vind je elk seizoen opnieuw de meest stijlvolle dameskleding! Je kan er terecht voor de laatste nieuwe trends waarmee je zal stralen.

lees meer

Hoorcentrum Aerts

Hoorcentrum Aerts staat garant voor de beste hooroplossingen op maat. U kan er vrijblijvend terecht om uw gehoor te laten testen en informatie te vergaren over de best mogelijke opties om uw gehoor te verbeteren en te beschermen.

lees meer

Nata

Fantasie- en stainless steel juwelen en accessoires voor dames en kinderen. Kom gerust een kijkje nemen, vrij in en uit!

lees meer

Speciale promoties Check het hier