Agenda activiteiten

Zaterdag 27 maart 2021 t.e.m. zondag 02 mei 2021

Muzikale kapellekeswandeling

Elk jaar trekt de processie van Onze-Lieve-Vrouw van Altijddurende Bijstand door de dorpskern van Hallaar. Het dorp staat al sinds 1502 bekend als bedevaartsoord en houdt de traditie graag in ere. Samen met een heleboel plaatselijke verenigingen is Koninklijke Fanfare De Berthoutzonen steeds op post om de processie te begeleiden met muziek. Omdat het evenement dit jaar voor de 2de keer op rij niet kan doorgaan komen ze met een nieuw initiatief, de muzikale kapellekeswandeling.

Van 27 maart t/m 2 mei organiseert K.F. De Berthoutzonen een bewegwijzerde wandeling van 6 km langs de vele kapelletjes die Hallaar rijk is, langs het historische parcours van de processie. Het start en eindpunt bevindt zich aan de kerk van Hallaar. Via QR-codes kan u genieten van prachtige muziek die de muzikanten van de fanfare speciaal voor deze gelegenheid opgenomen hebben. Bovendien komt u ook meer te weten over de geschiedenis van o.a. de kapelletjes. Onder de deelnemers wordt een leuke prijs verloot en voor de jongsten wordt een superleuke uitdaging voorzien. Zij moeten onderweg een mysterie oplossen d.m.v. opdrachten!

Tijdens de weekends (en ook op Paasmaandag) kan u na bestelling ook een bubbelpakket ophalen voor onderweg

  • Kidi-pakket: gekoeld flesje Kidibul (20 cl) & flesje fruitsap (33 cl), plastic flute, zakje snoepjes en zakje chips (€ 5,50)
  • Cava-pakket: gekoeld flesje Cava Mas Fi Brut (20 cl) & flesje fruitsap (33 cl), plastic flute, zakje koekjes en pakje TUC-koekjes (€ 8,00)
  • Geuze-pakket: gekoeld flesje Geuze Boon (25 cl) & flesje fruitsap (33 cl), plastic flute, zakje gedroogde worstjes en pakje TUC-koekjes (€ 8,00)

Meer informatie en bestellingen via www.berthoutzonen.be

Locatie

O.L.V. Kerk van Altijddurende Bijstand - L. Carréstraat 1 - 2220 Hallaar

Organisatie

Koninklijke Fanfare De Berthoutzonen
Marc De Raet
info@berthoutzonen.be
www.berthoutzonen.be

Meer over deze vereniging

Kaderke.be

Kaderke.be staat voor kwaliteit, goed advies en een eindeloos aantal mogelijkheden ... tot in de perfectie! Je kan er terecht voor kwalitatieve inlijstingen, kaders, spiegels, kunstrestauraties, ophangsystemen, Art on Demand en fotomontages.

lees meer

Lingerie Ria

Lingerie, badmode, nachtkleding, ... Bij Lingerie Ria in hartje Putte vind je een overweldigende keuze voor alle maten en alle leeftijden. Bovendien word je er deskundig en persoonlijk begeleid zodat je de beste keuze maakt.

lees meer

Lekka Lekka

Lekkere ijsjes in verrassende, uitgebreide smaken.

lees meer

Chong San

Chinees restaurant

lees meer

Speciale promoties Check het hier