Agenda activiteiten

Zaterdag 13 februari 2021 t.e.m. zondag 16 mei 2021

Zoektochten Heists Kamertoneel

Toneel kunnen en mogen we, vanwege de pandemie, nog steeds niet bieden. We mogen zelfs niet repeteren. Dus begon het bij enkele van onze medewerkers te kriebelen om toch iets te doen met en voor onze vereniging. En dit niet alleen om ons een dringend financieel steuntje te geven, maar ook om te laten zien dat we er nog steeds zijn, en dat we volop en met veel goesting terug zullen opstarten zodra we mogen! Ons team bereidde verschillende zoektochten voor: een wandelzoektocht, een fietszoektocht en een autozoektocht. Ze verschillen danig van elkaar, dus er zal voor ieder wat wils tussen zitten! Zeker ook voor kinderen!

Je kan de zoektochten doen van 13 februari tot en met 16 mei 2021.

Meer info op onze website: www.heistskamertoneel.be

Locatie

Heists Kamertoneel - Kattestraat 1 - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

Heists Kamertoneel
Marleen Verhaegen
T. 0470 861779
info@heistskamertoneel.be
www.heistskamertoneel.be

Meer over deze vereniging

ACS Car Hifi

Bij ACS vind je alle providers onder een dak en kan je terecht voor mobiele elektronica zoals gsm, gps en car-hifi. Bovendien beschikt ACS ook over een eigen montage- en reparatie-atelier.

lees meer

Villa Monte

Hotel, ontbijtbar & events

lees meer

Schoenen Valérie

Damesschoenen van maat 35 tot 42, accessoires & handtassen

lees meer

Garage Michiels

Garage Michiels in Herselt is erkend verdeler van SsangYong en Mitsubishi. Je vindt er meer dan 35 jaar ervaring, een vlotte en correcte service en een moderne werkplaats met goed opgeleide techniekers.

lees meer

Speciale promoties Check het hier