Agenda activiteiten

Donderdag 24 december 2020 t.e.m. zondag 31 januari 2021

Nieuwjaarswandeling in Baal

Tijdens de nieuwjaarswandeling in Baal wandel je 9 km door de gemeente langs rustige en zoveel mogelijk onverharde wegen. Onderweg kan je gratis deelnemen aan een wedstrijd waarbij je kans maakt op een mooie prijs.

Parcours:
RouteYou-wandelaars kunnen de volgende link gebruiken: https://www.routeyou.com/nl-be/route/view/8200364/wandelroute/pasar-nieuwjaarswandeling

Je kan de wandeling ook in GPX- of PDF-bestand verkrijgen via r.vandessel@telenet.be. Hij kan je ook alle informatie over de wedstrijd en het gratis deelnemingsformulier bezorgen.


 

Locatie

Sociaal Huis - Baalsebaan 289 - 3128 Baal

Organisatie

F&S Projects

Bij F&S ben je aan het juiste adres voor de houten binnen- en buitenafwerking van je woning. Houten vloeren, binnendeuren, terrassen of projecten op maat, ... er is geen project te zwaar.

lees meer

New Van Heukelom

Bij New Van Heukelom aan de Liersesteenweg vind je allerlei kantoor- en schoolmateriaal, van paperclips en nietjesmachines over balpennen tot mappen in alle maten, maar ook computers, tablets, printers en toebehoren.

lees meer

Asian Kitchen

Sushi, wok & grill Prikkel je smaakpapillen met de Oosterse keuken van Asian Kitchen of proef van de overheerlijke, kraakverse sushigerechten. Er is voor elk wat wils!  

lees meer

Gunter Bosmans

Kasseien - Kleiklinkers - Natuursteen - Recuperatiesteen … Gelegd of voor de doe-het-zelver

lees meer

Speciale promoties Check het hier