Agenda activiteiten

Woensdag 18 september 2019

Fashion Show Berlaar

Een aantal dynamische handelaars uit Berlaar droomde er al langer van om samen een modeshow te organiseren. Dit jaar sloegen ze de handen in elkaar en zal de modeshow doorgaan op woensdag 18 september in Sporthal 't Stapveld (Pastorijstraat 62, Berlaar). Je krijgt er de mode voor de komende maanden te zien voor zowel dames en heren van alle leeftijden. Kleding, lingerie, schoenen, brillen en juwelen, ... het komt allemaal aan bod. Deelnemende handelaars zijn Schoenen Conny, New Trend, Lingerie Christel, Eliènne Boutique, De Zon en Oog & Uur.

Aanvangsuur: deuren om 19u, modeshow om 20u
Toegang: € 15 (incl. glaasje cava en hapjes) te verkrijgen bij de deelnemende handelaars en na de modeshow in te ruilen als waardebon (ook bij een van de deelnemende handelaars).

Locatie

Sporthal 't Stapveld - Pastorijstraat 62 - 2590 Berlaar

Organisatie

De Vier Bollekes

Fan van chocolade, ambachtelijke zoetigheden en delicatessen? Bij De Vier Bollekes kan je terecht voor allerlei lekkernijen en de zoetste geschenken. Niet zo'n zoetebek? Dan vind je vast wel iets in het assortiment originele pasta's, oliën, thee, likeuren of andere heerlijkheden.

lees meer

Fietsen Moons Roger

verkoop fietsen - fietskledij - elektrische fietsen - fietsaccessoires - herstellingen Meer dan 25 jaar ervaring

lees meer

AVN Projects

AVN is als elektrotechnisch installatiebedrijf actief op vlak van elektriciteit, domotica, beveiliging, beeld en klank en staat steeds garant voor een professioneel eindresultaat.  

lees meer

Speciale promoties Check het hier